Μυστήριο με την παρουσία Ρονάλντο στο Grand Prix της Τζέντα

×

Άγνωστο παραμένει αν τελικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα βρεθεί την Κυριακή το απόγευμα στη Τζέντα για να παρακολουθήσει το 2ο Grand Prix της χρονιάς, παρόλο που τις προηγούμενες ημέρες η παρουσία του θεωρείτο δεδομένη.

Cristiano Ronaldo

Η βρετανική εφημερίδα Daily Mirror, που επικαλείται πηγές κοντά στον Πορτογάλο σταρ, διαψεύδει κατηγορηματικά πως στο συμβόλαιο του Ρονάλντο με την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας υπάρχει ειδικός όρος που τον υποχρεώνει να παρίσταται στα Grand Prix που διεξάγονται στη χώρα.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως εκτός απροόπτου ο Ρονάλντο δεν θα βρίσκεται καν στη χώρα το Σαββατοκύριακο, καθώς σκοπεύει να επιστρέψει στην Πορτογαλία, προκειμένου από τη Δευτέρα το πρωί να αρχίσει προπονήσεις με την Εθνική Ομάδα της χώρας του, ενόψει των υποχρεώσεων για τα προκριματικά του Euro 2024.

Την Τετάρτη, μετά από σχετικό δημοσίευμα της Sun, είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως ο Ρονάλντο θα βρεθεί στην πίστα «υποχρεωτικά» λόγω του συμβολαίου του αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται.  Η τελευταία φορά που βρέθηκε σε πίστα ήταν στο Grand Prix του Μονακό το 2019, ενώ πρώτη του επαφή με το σπορ ήταν το 2015, πάλι στο Πριγκιπάτο. Επιπλέον έχει αγωνιστεί σε ποδοσφαιρικούς αγώνες για φιλανθρωπικούς σκοπούς ως συμπαίκτης οδηγών της F1, ενώ το 2021 όταν αγωνιζόταν στη Γιουβέντους, είχε συμμετάσχει σε προωθητική καμπάνια με τους οδηγούς της Scuderia FerrariΚάρλος Σάινθ και Σαρλ Λεκλέρ.