Ο Stroll θα συμμετάσχει στο Grand Prix του Μπαχρέιν

×

Ο Lance Stroll κρίθηκε έτοιμος και θα «τρέξει» με την Aston Martin στο κυριακάτικο (5/3) grand prix στο Μπαχρέιν, με το οποίο «ανοίγει η αυλαία» της νέας σεζόν στη Formula 1.

Υπενθυμίζεται ότι ο Καναδός οδηγός τραυματίστηκε στον καρπό, σε ατύχημα με ποδήλατο που είχε στη διάρκεια προπόνησης στην Ισπανία, με αποτέλεσμα να τεθεί «νοκ άουτ» από τις δοκιμές ενόψει της νέας σεζόν που πραγματοποιήθηκαν το διάστημα 23-25 Φεβρουαρίου στο Μπαχρέιν. Έτσι, τη θέση του 24χρονου «πιλότου» στο τριήμερο των δοκιμών πήρε ο πρωταθλητής της Formula 2 για το 2022, Felipe Drugovich.

Lance Stroll

Οι άνθρωποι της Aston Martin ήλπιζαν σε μια «γρήγορη ανάρρωση» του Stroll, αλλά ο Felipe Drugovich είχε τεθεί σε κατάσταση... ετοιμότητας, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Καναδό, εφόσον ο τελευταίος δεν ήταν έτοιμος να «τρέξει» στο πρώτο γκραν πρι της χρονιάς. Όμως, σήμερα η ομάδα επιβεβαίωσε ότι ο Στρολ θα λάβει μέρος στον εναρκτήριο αγώνα της χρονιάς, με τον δις παγκόσμιο πρωταθλητή, Fernando Alonso, να οδηγεί το δεύτερο μονοθέσιο της Aston Martin.

Στο μεταξύ, η ομάδα ανακοίνωσε ότι ο Felipe Drugovich και ο Stoffel Vandoorne θα βρίσκονται το τριήμερο του αγώνα στην πίστα του Μπαχρέιν, ως αναπληρωματικοί οδηγοί.