Celebrity

27 Ιουνίου 2024 13:59

Ντάνιελ Νούρκα: Αποκάλυψε τι θα κάνει με τα 100.000 ευρώ που κέρδισε από το Survivor

Ντάνιελ Νούρκα: Αποκάλυψε τι θα κάνει με τα 100.000 ευρώ που κέρδισε από το Survivor

-

Ο Ντάνιελ Νούρκα, ο μεγάλος νικητής του Survivor 2024, , βρέθηκε στο Fay’s Time και την Φαίη Σκορφά και μίλησε για όλους και για όλα. Μάλιστα ο ίδιος, αποκάλυψε τις οικονομικές δυσκολίες που είχε στο παρελθόν, αλλά και τα διαστήματα που ζούσε με το ταμείο ανεργίας.

«Μπορεί να τελείωνε η περιοδεία και να είχα δύο μήνες κενό. Σε αυτούς τους δύο μήνες μπορεί να έτρωγα τα λεφτά που είχα μαζέψει. Έπρεπε να καλύψω τη σχολή μου και τα έξοδά μου, έμπαινα στο ταμείο για να μπορώ να ζήσω με αυτά τα λεφτά. Έλεγα ότι “κάτι θα έρθει”.

Πήγαινα πάρα πολύ με το ότι “κάτι θα έρθει”. Όταν παλεύεις πάρα πολύ για κάτι, σίγουρα κάποια στιγμή θα έρθει», είπε ο Ντάνιελ Νούρκα. Στην συνέχεια ο ίδιος, αποκάλυψε πώς θα αξιοποιήσει τα χρήματα που κέρδισε από το Survivor: «Αρχικά θα κάνω διακοπές να ξεκουραστώ και να συνειδητοποιήσω ότι το παιχνίδι τελείωσε, να έρθω σε επαφή με την πραγματικότητα. Μου αρέσει πάρα πολύ η εστίαση, την αγαπώ. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου, αλλά ως επένδυση θα ήθελα να το κάνω γιατί όλα κάποτε τελειώνουν», είπε ο Ντάνιελ Νούρκα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)