Celebrity

27 Ιουνίου 2024 01:20

Survivor 2024: Η on air σπόντα της Μαρίας Αντωνά στον Σάκη Κατσούλη! "Βλέπω καλά; Κρατάει μικρόφωνο;"

Survivor 2024: Η on air σπόντα της Μαρίας Αντωνά στον Σάκη Κατσούλη! "Βλέπω καλά; Κρατάει μικρόφωνο;"

-

Στον μεγάλο τελικό του Survivor βρέθηκε η Μαρία Αντωνά προκειμένου να στηρίξει τους τρεις φιναλίστ, Φάνη Μπολέτση, η Κατερίνα Δαλάκα και Ντάνιελ Νούρκα.

Από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, οι πρώην παίκτες του Survivor έφτασαν στο Άλσος Βεϊκου, ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά την τελική αναμέτρηση και να εμψυχώσουν τους επίδοξους νικητές.

Εκεί βρέθηκε και ο νταμπλούχος Σάκης Κατσούλης ο οποίος σχολίασε τις επιδόσεις των παικτών και έκανε τις προβλέψεις του.

Όταν ο Γιώργος Λιανός απηύθυνε τον λόγο στη Μαρία Αντωνά εκείνη δεν δίστασε να πετάξει μία on air σπόντα για το επαγγελματικό μέλλον του Σάκη Κατσούλη με τον σταθμό του Φαλήρου.  

Δείτε επίσης - Survivor 2024: Ο Σάκης Κατσούλης εμφανίστηκε στο μεγάλο Tελικό! "Δεν θα γυρίσω ποτέ την πλάτη σε αυτό το project"

«Ο Σάκης Κατσούλης κρατάει μικρόφωνο; Βλέπω καλά έτσι; Έρχονται πολλά πρότζεκτ στο κανάλι», ανέφερε η Μαρία Αντωνά με τον Γιώργο Λιανό να της απαντά: «Ας το αφήσουμε να αιωρείται».

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο στο ακόλουθο βίντεο:

 

 

 

 

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)