Celebrity

27 Ιουνίου 2024 00:26

Survivor 2024: Ο Σάκης Κατσούλης εμφανίστηκε στο μεγάλο Tελικό! "Δεν θα γυρίσω ποτέ την πλάτη σε αυτό το project"

Survivor 2024: Ο Σάκης Κατσούλης εμφανίστηκε στο μεγάλο Tελικό! "Δεν θα γυρίσω ποτέ την πλάτη σε αυτό το project"

-

Μία ανάσα πριν αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του Survivor 2024 ο Γιώργος Λιανός από το Γαλάτσι φώναξε κοντά του έναν παλιό γνώριμο!

Ο λόγος για τον Σάκη Κατσούλη ο οποίος βρέθηκε στον μεγάλο τελικό για να εμψυχώσει τους τρεις φιναλίστ.

«Πριν ακουστεί το πρώτο σφύριγμα, σας έχω μια μεγάλη έκπληξη. Έχουμε καλέσει έναν άνθρωπο ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το συγκεκριμένο παιχνίδι και έχει τις αποδείξεις. Οι αποδείξεις βρίσκονται στο σπίτι τους. Θέλουμε λοιπόν και το δικό του σχόλιο επειδή γνωρίζει πολύ καλά και τη δική σας προσπάθεια, την έχει παρακολουθήσει φέτος, αλλά την έχει ζήσει εις διπλούν», είπε ο Γιώργος Λιανός και το πλάνο γύρισε στον Σάκη Κατσούλη.

«Καλωσήρθες! Ο διπλοκουπάτος είναι εδώ στην παρέα μας» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιανός με τον νικητή του Survivor αλλά και του Survivor All Star να του απαντά: «Μου έλειψες! Ευχαριστώ για την πρόσκληση. Τι να πω για τα τρία παιδιά, το λέει και η λέξη… Φιναλίστ».

«Συγχαρητήρια και στους τρεις φιναλίστ και στον Γιώργου Γκιουλέκα που έφτασε στην τετράδα. Ήμουν από τους πρώτους που έλεγε πως όποιος έχει καταφέρει να αντέξει τόσους μήνες, του αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν θα γυρίσω ποτέ την πλάτη σε αυτό το project, αυτό το παιχνίδι μου άλλαξε τη ζωή και είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ σήμερα», είπε ο Σάκης Κατσούλης.

Δείτε παρακάτω το σχετικό στιγμιότυπο με τον Σάκη Κατσούλη:


 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)