Celebrity

22 Ιουνίου 2024 19:39

Άντζελα Γκερέκου για Τόλη Βοσκόπουλο: "Ήταν μια κατάφορη αδικία απέναντί του! Έμαθα την αλήθεια, αλλά δεν θα την πω"

Άντζελα Γκερέκου για Τόλη Βοσκόπουλο: "Ήταν μια κατάφορη αδικία απέναντί του! Έμαθα την αλήθεια, αλλά δεν θα την πω"

-

Καλεσμένη στην εκπομπή "Ακόμα δεν είδες τίποτα" βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 22 Ιουνίου η Άντζελα Γκερέκου.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ενασχόλησή της με την πολιτική, αλλά και την παραίτησή της το 2010 μετά από δημοσιεύματα που αφορούσαν τον σύζυγό της, Τόλη Βοσκόπουλο.

Δείτε επίσης! Άντζελα Γκερέκου: Το spoiler που έδωσε για το φινάλε στην 3η σεζόν στη "Γη της Ελιάς"

Όσα είπε η Άντζελα Γκερέκου

«Είμαι πάντα ανήσυχη, δημιουργική, με ότι καταπιάνομαι το κάνω με πάθος. Από πάντα, από παιδί. Όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με την πολιτική, θέλοντας να είμαι με τον δικό μου τρόπο στην πολιτική, δεν το διαπραγματεύτηκα. Το έκανα με πάθος. Ήμουν τόσο εμπνευσμένη, πίστευα ότι μπορούμε να αλλάξουμε την Ελλάδα. Ήμουν ονειροπόλα, αρκετά ρομαντική, αλλά με επίγνωση της ευθύνης. Υπήρχαν δυσκολίες επειδή ήμουν γυναίκα. Το να έχεις κοπιάσει στη ζωή σου, να έχεις κάνει πράγματα με προσπάθεια και προσήλωση, λες και ήταν πολλά για να είναι αποδεκτά για να σε υποδεχτούν με ανοιχτές αγκάλες. Μπήκα το 2004 στην πολιτική, τότε ήταν σπάνιο να δεις γυναίκα από το χώρο της Τέχνης, άρα και μεγάλη δυσπιστία. Κέρδισα το στοίχημα με πολλή δουλειά, όραμα και θυσίες. Πολλές φορές έπεσα κάτω, σηκώθηκα, χτυπήματα εσωκομματικά, εξωτερικά», είπε αρχικά η Άντζελα Γκερέκου.

Στη συνέχεια, η Άντζελα Γκερέκου αναφέρθηκε και στην παραίτησή της το 2010 από τη θέση της υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού μετά από δημοσιεύματα για οφειλές του συζύγου της, Τόλη Βοσκόπουλου, στην εφορία: «Ήταν μια κατάφορη αδικία, μεθοδευμένη να συμβεί και το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να μη δημιουργήσω πρόβλημα στην οικογένειά μου και στην κυβέρνηση και να σιωπήσω. Ο κόσμος δεν πείστηκε από όλα αυτά τα αισχρά και τα φοβερά που λεγόντουσαν. Εγώ την έμαθα την αλήθεια, αλλά δεν είναι δημοσιοποιήσιμη»

«Θα το πω γι’ άλλη μια φορά ότι ο σύζυγός μου ήταν σε μια δικαστική - φορολογική διαδικασία με την πρώην σύζυγό του κλπ και προσπαθούσε να βρει το δίκιο του. Όταν εγώ μπήκα στην πολιτική, τούς είπα ότι υπάρχει αυτή η εκκρεμότητα με τον σύζυγό μου, ρώτησα αν θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα και μου είπαν όχι. Αυτό έγινε το 2004. Αυτό που λέτε εσείς δημιουργήθηκε το 2010. Εγώ το είχα πει από το 2004 στην παράταξη. Κάποιοι το σκάλισαν όταν πήρε κυβερνητική θέση. Ας μη μιλήσουμε άλλο γι’ αυτό. Ήταν μια αδικία απέναντι στον Τόλη», πρόσθεσε η Άντζελα Γκερέκου στη συνέχεια.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)