Celebrity

20 Ιουνίου 2024 19:35

Βαλαβάνη για Βασάλο: "Γνωρίζω ότι είμαι ένα σημαντικό κομμάτι στη ζωή του"

Βαλαβάνη για Βασάλο: "Γνωρίζω ότι είμαι ένα σημαντικό κομμάτι στη ζωή του"

-

To βράδυ της Τετάρτης 19 Ιουνίου η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε στα Mad VMA 2024 και μίλησε μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών.

Μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τον σύντροφό της, Γρηγόρη Μόργκαν αλλά και για τον πρώην της, Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Ζητάω συμβουλές γενικότερα από τους φίλους μου όταν είναι να φορέσω κάτι, αν τους αρέσει. Ο σύντροφός μου σήμερα δεν με είδε γιατί δούλευε. Θα με δει μετά στις φωτογραφίες», δήλωσε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Στη συνέχεια, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο είπε: «Ήμασταν έξι χρόνια μαζί, αγάπη υπάρχει και δεν το συζητώ. Φίλοι κολλητοί δε θα είμαστε όπως είπε και ο Κωνσταντίνος. Περάσαμε φανταστικά, του έχω μεγάλη αγάπη και γνωρίζω ότι είμαι ένα σημαντικό κομμάτι στη ζωή του. Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τη ζωή του και έχουμε επιλέξει να χωρίσουμε τους δρόμους μας. Γιατί όχι να μη συναντιόμασταν και επαγγελματικά;».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα δήλωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)