Celebrity

18 Ιουνίου 2024 18:09

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για τη συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη νέα του σύντροφο - "Είναι πολύ ωραίο ζευγάρι"

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για τη συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη νέα του σύντροφο - "Είναι πολύ ωραίο ζευγάρι"

-

Μια αποκάλυψη έκανε το πρωί της Τρίτης η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της “Super Κατερίνα”. Η παρουσιάστρια είπε πως συνάντησε έξω τον Κωνσταντίνο Βασάλο μαζί με τη νέα του σύντροφο, Μαρία Παπαγεωργίου και τόνισε πως είναι ένα πολύ ωραίο ζευγάρι.

Διαβάστε επίσης! Κωνσταντίνος Βασάλος για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: "Έχουμε μια τυπική φιλική σχέση, αλλά μέχρι εκεί"

«Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι πολύ ωραίο ζευγάρι με την κοπέλα του τη Μαρία. Είναι κούκλα, είναι πολύ ωραίο κορίτσι, είναι πολύ καλά μαζί. Ήμασταν μαζί στο Κολωνάκι, σε ένα μαγαζί που πηγαίνω και εγώ. Από κοντά ο Κωνσταντίνος είναι πολύ γλυκό παιδί… Είναι ωραίο ζευγάρι! Ο Κωνσταντίνος βέβαια, είχε το θράσος να σηκωθεί και να μου πει “Κατερινάρα μου” και μετά να με αγκαλιάσει, ενώ μου έχει σύρει τα εξ αμάξης στην εκπομπή του», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)