Celebrity

13 Ιουνίου 2024 16:16

Κωνσταντίνος Βασάλος για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: "Έχουμε μια τυπική φιλική σχέση, αλλά μέχρι εκεί"

Κωνσταντίνος Βασάλος για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: "Έχουμε μια τυπική φιλική σχέση, αλλά μέχρι εκεί"

-

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star και η δημοσιογράφος, Σοφία Μανουσακίδου συνάντησαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο ίδιος ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για το τηλεοπτικό του μέλλον, αλλά και για τη σχέση του με την πρώην σύντροφό του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

"Μακάρι να είχαμε εκπομπή, δεν έχουμε εκπομπή. Είναι αυτό που είπε και ο Φίλιππος, δε μας θέλουν τα κανάλια, θα το κάνουμε στο Youtube. Δε ξέρω γιατί δε μας θέλουν, μας έχει φάει το κύκλωμα. Αστειεύομαι! Θα το κάνουμε εκελι που μπορούμε να το κάνουμε, υπάρχει χώρος και χρόνος για όλους, ο δικός μας χώρος μάλλον είναι στο Youtube. Δεν έχω συμφωνήσει κάτι για την επόμενη σεζόν. Όλα είναι ρευστά. Τόσα χρόνια είμαι με τη Σίσσυ, γιατί να μη δεχτώ να συνεχίσω;" είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Σε ερώτηση για τη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μετά τον χωρισμό τους, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε: "Έχει δίκιο και η Ευρυδίκη που είπε ότι δε μπορούμε να κάνουμε κολλητή παρέα. Έχουμε μια τυπική φιλική σχέση, αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι λίγο αμήχανο να βγούμε ζευγάρια; Είμαστε Σουηδία με την Ευρυδίκη αλλά πόσο πια; Κάνουμε όση παρέα πρέπει να κάνει ένα ζευγάρι που έχει χωρίσει. Ήμασταν έξι χρόνια μαζί, τι θα κάνουμε τώρα; Θα είμαστε τσακωμένοι; Ο καθένας επέλεξε να πάρει έναν δρόμο, η ζωή συνεχίζεται. Δεν οφελεί κάποιον από τους δύο να είμαστε σε κόντρα".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)