Celebrity

04 Ιουνίου 2024 10:18

Fipster: Φίλησε στο στόμα την Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Η αντίδραση του Κωνσταντίνου Βασάλου όταν είδε το βίντεο

Fipster: Φίλησε στο στόμα την Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Η αντίδραση του Κωνσταντίνου Βασάλου όταν είδε το βίντεο

-

Ένα νέο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok δημοσίευσε ο Fipster (Φίλιππος Ιωάννου) από μια κοινή έξοδο που έκανε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ο γνωστός youtuber θέλησε μάλιστα να δημοσιοποιήσει και το φιλί που αντάλλαξε στο στόμα με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, στη συνάντησή τους αυτή.

Ο Fipster λίγο πριν δείξει το απόσπασμα με το φιλί έγραψε: «Νόμος: Δεν κάνεις κάτι με πρώην κολλητού σου», εννοώντας τον καλό του φίλο Κωνσταντίνο Βασάλο, με τον οποίο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη υπήρξε ζευγάρι για αρκετά χρόνια.

Τα σχόλια από τους διαδικτυακούς του φίλους κάτω από το βίντεο ήταν πολλά και πολλοί θέλησαν να δουν την αντίδραση του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Η αντίδραση του Κωνσταντίνου Βασάλου

Λίγες ημέρες μετά, ο Fipster επέστρεψε με ένα νέο βίντεο και συγκεκριμένα, δημοσίευσε την αντίδραση του Κωνσταντίνου Βασάλου όταν είδε το φιλί που αντάλλαξε ο κολλητός του με την πρώην σύντροφό του.

«Κωνσταντίνε πρέπει να σου δείξω κάτι», λέει ο Fister on camera στον Κωνσταντίνο Βασάλο, με τον ίδιο να βλέπει το βίντεο και να λέει με χιούμορ: «Ποπο έπεσα από τα σύννεφα. Τι είναι αυτό; Μπορώ να απαντήσω κάτι σε αυτό αλλά δεν θα το κάνω. Ε άστο τώρα».

Όταν ο Φίλιππος Ιωάννου τον ρώτησε αν ζήλεψε, ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε: «Γαμη@@@ δεν κοιμήθηκα το βράδυ από τη ζήλεια μου».

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν.

@fipsterr ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΥΥΥΥ ΕΙΜΑΙ; @evridiki_valavani ? Feeling Good - Michael Buble
@fipsterr Απάντηση στον χρήστη @Giannis_demons ? πρωτότυπος ήχος - Fipster
12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)