Κοινωνία

Σήμερα 11:41

Πανελλήνιες - Βάσεις: Πρώτη στην Αρχιτεκτονική πέρασε 48χρονη μητέρα (εικόνες)

Τι δηλώνει ο σύζυγος της 48χρονης, που μαζί με την κόρη τους, παρακολούθησαν όλη την προσπάθεια της γυναίκας μέχρι την εισαγωγή της στην Σχολή της πρώτης επιλογής της.

Πανελλήνιες - Βάσεις: Πρώτη στην Αρχιτεκτονική πέρασε 48χρονη μητέρα (εικόνες)
-

Τα «φτερά» της για τα πανεπιστημιακά έδρανα θα ανοίξει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο η 48χρονη Μαρία Σιούλερ – Μαντέ, που μετά από μία μεγάλη προσπάθεια στην μαθητική τάξη του B' ΕΠΑΛ Βόλου κατάφερε να περάσει στη σχολή της προτίμησή της και, μάλιστα, πρώτη στην κατάταξη.

Μόνο περηφάνια μπορεί να νιώθει η οικογένεια της 48χρονης. Ο σύζυγος και η τελειόφοιτη κόρη τους παρακολουθούσαν από πολύ στενά τη μεγάλη προσπάθεια που η εν δυνάμει φοιτήτρια κατέβαλε, ώστε να μπορέσει να βγάλει τα πάντα εις πέρας.

Ο ρόλος της πολλαπλός: μητέρα, σύζυγος, νοικοκυρά και στήριγμα. Και τώρα, έρχεται να προστεθεί εκείνος της φοιτήτριας.

Μαρία Σιούλερ - Μαντέ

(Η κ. Μαρία Σιούλερ - Μαντέ, που εισήχθη πρώτη στην Αρχιτεκτονική Ξάνθης)

«Ο άθλος μίας απλής νοικοκυράς» περιγράφει την προσπάθεια της συζύγου του μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο συγγραφέας Δημήτρης Μαντές που παρακολουθούσε με αφοσίωση την μεθοδικότητα, αλλά και την προσήλωση της γυναίκας του στο στόχο του Πανεπιστημίου.

Η ίδια κατάφερε να αποφοιτήσει με άριστα από το 2ο ΕΠΑΛ Βόλου με βαθμολογία 19,6.

«Αγαπημένη μας μητέρα και σύζυγε. Είμαστε υπερήφανοι για τις επιτυχίες σου, πρώτα για το πτυχίο σου από το 2ο ΕΠΑΛ Βόλου με Αριστα 19,6 στο τμήμα Σχεδιασμού και Διακόσμησης Εσωτερικών χώρων και κατόπιν για την πρωτιά σου στις Πανελλαδικές όπου εισήχθης στη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Ξάνθης (ΔΠΞ).

Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς διότι κατάφερες ως μητέρα, σύζυγος και απλή νοικοκυρά να πραγματοποιήσεις και να πιάσεις τους στόχους σου το όνειρό σου, υπενθυμίζοντας σε κάθε άνθρωπο ότι ποτέ δεν είναι ποτέ αργά να ονειρευτεί και να πορευτεί με τα δικά του φτερά! Καλή Σταδιοδρομία!» αναφέρει ο σύζυγός της.

Πηγή: taxydromos.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στην Ελαία: Διπλή οικογενειακή τραγωδία - Θρήνος για παιδιά και γονείς (εικόνες)

Παπαδιά “τσάκωσε” ιερέα σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής!

Ολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024: Η τελετή έναρξης και οι στιγμές που ξεχώρισαν (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)