Αθλητικά

09 Ιουλίου 2024 10:18

Γουίμπλεντον – Τζόκοβιτς: Δεν με αγγίζουν οι αποδοκιμασίες (βίντεο)

Ο Σέρβος πρωταθλητής, ξεπέρασε με σχετική ευκολία το εμπόδιο του Ρουν, αλλά εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από τη συμπεριφορά του κοινού.

Γουίμπλεντον – Τζόκοβιτς: Δεν με αγγίζουν οι αποδοκιμασίες (βίντεο)
-

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος βρίσκεται στην 2η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, προκρίθηκε στα προημιτελικά του Γουίμπλεντον, επικρατώντας άνετα του Δανού, Χόλγκερ Ρουν (Νο 15 στον κόσμο) με 6-3, 6-4, 6-2.

«Έκανα ό,τι χρειαζόταν, όταν ήταν απαραίτητο. Η εξέλιξη του αγώνα θα μπορούσε να ήταν εντελώς διαφορετική, εάν είχα χάσει break points, αλλά ήμουν πολύ σταθερός», σχολίασε ο Σέρβος πρωταθλητής, ενώ στην συνέχεια και αναφερόμενος σε μερίδα του κοινού που τον αποδοκίμασε, τόνισε.

«Σε όλους τους φιλάθλους που έδειξαν σεβασμό και έμειναν απόψε, στέλνω τις ευχαριστίες μου από τα βάθη της καρδιάς μου. Και σε όλους όσοι επέλεξαν να μην σέβονται τους παίκτες και στην προκειμένη περίπτωση, εμένα, τους λέω «καληνύχτα». Ξέρω ότι επευφημούσαν τον Ρούνε (σ.σ. φωνάζοντας Ruuuuuune), αλλά αυτό είναι μια δικαιολογία για να με αποδοκιμάσουν. Και δεν το δέχομαι. Όχι, όχι, όχι. Είμαι στο σιρκουί για πάνω από 20 χρόνια. Ξέρω όλα τα κόλπα. Έχω παίξει σε πολύ πιο εχθρικές ατμόσφαιρες, πιστέψτε με. Δεν με αγγίζουν».

Ο 37χρονος «Νόλε», ο οποίος διεκδικεί τον όγδοο τίτλο του στο Γουίμπλεντον, προκειμένου να ισοφαρίσει το σχετικό ρεκόρ του Ρότζερ Φέντερερ και να επεκτείνει το δικό του ρεκόρ τίτλων Grand Slam στους 25, θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο, τον Αυστραλό, Αλεξ Ντε Μινόρ (Νο 25), για μια θέση στον ημιτελικό.

Ειδήσεις σήμερα:

Εκβιασμοί - Χρυσοχοΐδης: Η αλήθεια και η δικαιοσύνη υπερισχύουν 

Φωτιά - Τρίτη: Πολύ υψηλός κίνδυνος στην Αττική και άλλες 3 Περιφέρειες (χάρτης)

Αττική - λειψυδρία: Αυτοψία του ΑΝΤ1 στους ταμιευτήρες που υδροδοτούν το λεκανοπέδιο (βίντεο) 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)