Οικονομία

03 Ιουλίου 2024 10:44

The Ellinikon: Πυρετώδεις εργασίες για την μεγαλύτερη ανάπλαση στην Ευρώπη (βίντεο)

Πως προχωρούν τα έργα για τον υψηλότερο ουρανοξύστη στην Ευρώπη, την υπογειοποίηση της Λ. Ποσειδώνος και τον νέο υπερσύγχρονο αθλητικό προορισμό.

The Ellinikon: Πυρετώδεις εργασίες για την μεγαλύτερη ανάπλαση στην Ευρώπη (βίντεο)
-

Κάθε μέρα πιο κοντά βρίσκεται το The Ellinikon, το μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη την υλοποίηση του οποίου έχει αναλάβει η LAMDA Development.

Οι ρυθμοί των εργασιών είναι πυρετώδεις σε όλη την έκταση της ανάπτυξης με τα πρώτα στάδια κατασκευής των κατοικιών στο παραλιακό μέτωπο να είναι ορατά, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στο ρέμα Τραχώνων και στο The Ellinikon Mall.

Οι πρώτοι όροφοι του Riviera Tower, του υψηλότερου πράσινου ουρανοξύστη στη Μεσόγειο είναι γεγονός. Πολλοί γερανοί δουλεύουν καθημερινά και ένα πλήθος εξειδικευμένων μηχανικών, μελετητών και τεχνικών μας φέρνει όλο και πιο κοντά στην ολοκλήρωση αυτού του σύγχρονου και καινοτόμου, υψηλής αισθητικής κτιρίου.

Παράλληλα οι εργασίες της υπογειοποίησης μέρους της Λεωφόρου Ποσειδώνος με την κατασκευή ενός από τα πιο σύγχρονα τούνελ στην Ευρώπη, εξελίσσονται με γρήγορους ρυθμούς, καθώς οι εκσκαφές έχουν ολοκληρωθεί κατά 80%.

Σε ό,τι αφορά τον νέο υπερσύγχρονο αθλητικό προορισμό έκτασης 444.000 τ.μ, οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει με δυναμικούς ρυθμούς και αναμένεται να ολοκληρωθούν το 2025.

Ειδήσεις σήμερα:

ΠΑΣΟΚ: Η Νάντια Γιαννακοπούλου ανακοίνωσε υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: “Ο Παναγιώτης Στάθης είχε μπλέξει με πράγματα που τα... φοβάσαι” (βίντεο)

Κακοκαιρία – Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)