Αθλητικά

19 Ιουνίου 2024 14:06

Ιωαννίδης - Παναθηναϊκός: Νέο “όχι” στην Ίπσουιτς που επανήλθε με “χρυσή προσφορά”

Η αγγλική ομάδα είχε προσεγγίσει για πρώτη φορά τον Παναθηναϊκό με μία πρόταση 22,5 εκατομμυρίων ευρώ και επανήλθε με αυξημένο ποσό, αλλά....

Ιωαννίδης - Παναθηναϊκός: Νέο “όχι” στην Ίπσουιτς που επανήλθε με “χρυσή προσφορά”
-

Το έντονο ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό για τον Φώτη Ιωαννίδη συνεχίζεται, με τον Παναθηναϊκό να τηρεί ξεκάθαρη στάση προς όλους, ξεκαθαρίζοντας σε όλους τους τόνους πως ο 24χρονος διεθνής φορ δεν πωλείται.

Αυτή την αρνητική απάντηση εισέπραξε εκ νέου η νεοφώτιστη στην Premier League, Ίπσουιτς, η οποία κατέθεσε δεύτερη επίσημη πρόταση προς τους «πράσινους» ύψους 25 εκατ. ευρώ που απορρίφθηκε αντίστοιχα. Η αγγλική ομάδα είχε προσεγγίσει για πρώτη φορά τον Παναθηναϊκό πριν από περίπου δέκα μέρες προσφέροντας 22,5 εκατ. ευρώ για τον Έλληνα άσο.

Ο Παναθηναϊκός είχε απορρίψει την πρώτη προσέγγιση του αγγλικού κλαμπ, το οποίο (μολονότι είχε ως ενημέρωση πως ο Ιωαννίδης δεν πωλείται) επανήλθε την Τετάρτη (19/6) με δεύτερη πρόταση, που δεν έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση του «τριφυλλιού».

Ειδήσεις σήμερα:

Άρειος Πάγος: Παρέμβαση για τις δηλώσεις Κούγια κατά Κασσελάκη

Ξάνθη: Φονικό τροχαίο κατά την επιστροφή από αρραβώνα (εικόνες)

Καταγγελία - Αχαΐα: Έβγαλαν ζευγάρι από αυτοκίνητο και βίασαν την γυναίκα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)