Πολιτική

18 Ιουνίου 2024 12:12

Κασσελάκης σε Κούγια: Δεν υπάρχει τίποτα “αντρικό” στην κακοποίηση

"Πυρά" εξαπέλυσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, στον Αλέξη Κούγια με αφορμή τα όσα δήλωσε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα.

Κασσελάκης σε Κούγια: Δεν υπάρχει τίποτα “αντρικό” στην κακοποίηση
-

Με αφορμή τα όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση κακοποίησης με θύτη τον Απόστολο Λύτρα και θύμα τη σύζυγό του, ο Στέφανος Κασσελάκης, έκανε μία ανάρτηση στα social media που καταδικάζει τα όσα είπε ο ποινικολόγος. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος το ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, αναφέρει στην ανάρτησή του:

"Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Κούγιας.

Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην κακοποίηση.

Δεν μπορεί να ζούμε σε μια κοινωνία που η έμφυλη βία είναι πλέον καθημερινότητα και οι υπερασπιστές των κακοποιητών έχουν καθημερινό τηλεοπτικό στασίδι".

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, "Καλημέρα Ελλάδα", ανέφερε μεταξύ άλλων πως:

«Ήταν υπερβολική η δίωξη που του ασκήθηκε, έχει ανδρικά χαρακτηριστικά, αποδέχθηκε την πράξη του», σχολίασε και τόνισε ότι, στην υπόθεση «αναδείχθηκαν δύο πολύ σοβαρά νομικά θέματα».

«Είναι απαράδεκτη η ποινική δίωξη που ασκήθηκε πάνω του, αυτά τα χτυπήματα δεν είναι βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, είναι επικίνδυνη σωματική βλάβη, είναι πλημμέλημα, όχι κακούργημα», σημείωσε και είπε ότι, «αυτά τα χτυπήματα δεν χαρακτηρίστηκαν ποτέ βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη είναι αυτά που του προκαλούν αναπηρία ή ακρωτηριασμό ή να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει το μέλος του το θύμα», με τους παρουσιαστές να αντιδρούν στα όσα είπε ο ποινικολόγος.


Ειδήσεις σήμερα:

Κούγιας για Λύτρα: Η παραδοχή της πράξης του έχει ανδρικά χαρακτηριστικά

Euro 2024 - Μπαπέ: Ο τραυματισμός και τα νεότερα για την υγεία του (εικόνες)

Τροχαίο: 19χρονος δίνει “μάχη” για να κρατηθεί στη ζωή (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)