Πολιτική

11 Ιουνίου 2024 15:55 Τελευταία ενημέρωση : 11 Ιουνίου 2024 20:44

Ευρωεκλογές - Γαλάτω Αλεξανδράκη: Δεν περίμενα να βγω ευρωβουλευτής (βίντεο)

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά η Ευρωβουλευτής Γαλάτω Αλεξανδράκη, που εξελέγη με την Ελληνική Λύση και έχει προκαλέσει τόσες συζητήσεις γύρω από την υποψηφιότητα της.

Ευρωεκλογές - Γαλάτω Αλεξανδράκη: Δεν περίμενα να βγω ευρωβουλευτής (βίντεο)
-

Την πρώτη της εμφάνιση σε κάμερα έκανε πριν από λίγες ώρες η εκλεγμένη ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση, Γαλάτω Αλεξανδράκη.

Η 76χρονη κτηνοτρόφος που διατηρεί μαζί με τον γιο της Αλέξανδρο κρεοπωλείο στην Αλέξανδρουπολη, στις πρώτες της δηλώσεις ήταν εξαιρετικά λακωνική, αφού περιορίστηκε να ευχαριστήσει όσους την ψήφισαν, πρόσθεσε ότι μπήκε στο ψηφοδέλτιο για να βοηθήσει και αναρωτήθηκε για την εκλογή της «πώς έγινε αυτό;».

«Είμαι χαρούμενη. Και μπορώ να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με ψήφισε. Αυτά, δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Είμαι σοκαρισμένη γιατί δεν το περίμενα. Μπήκα για να βοηθήσω και πως έγινε αυτό… Τους λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Να είναι όλοι καλά. Αυτά. Να είστε καλά», είπε.

Η κυρία Αλεξανδράκη, έχοντας δίπλα της τον γιό της, δεν θέλησε να απαντήσει στα σενάρια που τη θέλουν να μην ταξιδεύει τελικά στις Βρυξέλλες ενώ απάντησε αρνητικά στην ερώτηση αν θα πει περισσότερα τις επόμενες μέρες.

Μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1, ερωτηθείς για την ευρωβουλευτή Γαλάτω Αλεξανδράκη που εξελέγη από το ψηφοδέλτιο της του κόμματος και δεν ήταν γνωστή μέχρι σήμερα, ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος είπε, «βάλαμε μια αγρότισσα από ακριτική περιοχή και εξελέγη με σταυρό, Θα πρέπει να απολογηθούμε γι΄αυτό; Εμείς δεν βάλαμε διάσημους στο ψηφοδέλτιο. Η ΝΔ εξέλεξε 3 ευρωβουλευτές που δεν γνωρίζουν αγγλικά».

Δείτε το βίντεο:

Ειδήσεις σήμερα:

Σαντορίνη - Παναθηναϊκός: Οπαδός χτύπησε αθλητή με αμαξίδιο (βίντεο)

Πύργος - Μητέρα 11χρονης: Καλύτερα να την έπαιρνε ο Θεός όταν ήταν άρρωστη, παρά αυτό το πράγμα... (βίντεο)

Κρήτη: Στην ΜΕΘ 2χρονο αγοράκι που κινδύνευσε να πνιγεί

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)