Πολιτική

10 Ιουνίου 2024 16:14

Ευρωεκλογές - Τηλεθέαση: Πρωτιά του ΑΝΤ1 στον εκλογικό μαραθώνιο

Οι Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου είχαν την "σφραγίδα" του κύρους του ΑΝΤ1, από τον οποίο επέλεξαν εκατομμύρια τηλεθεατές να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις.

Ευρωεκλογές - Τηλεθέαση: Πρωτιά του ΑΝΤ1 στον εκλογικό μαραθώνιο
-

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024 ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

Οι Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου είχαν τη σφραγίδα και την εγκυρότητα του ΑΝΤ1, καθώς οι πολίτες έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης, και έφεραν στην κορυφή της τηλεθέασης, το ισχυρό δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του ΑΝΤ1NEWS.

Οι περισσότεροι τηλεθεατές, 3.103.188 στο σύνολο κοινού, συντονίστηκαν, έστω και για 1’, στον εκλογικό μαραθώνιο με τον Νίκο Χατζηνικολάου και μαζί του τον Γιώργο Παπαδάκη, τη Μαρία Αναστασοπούλου, τη Φαίη Μαυραγάνη, τον Αντώνη Δελλατόλα, την Κάτια Μακρή, τον Κωνσταντίνο Φίλη και την Ελένη Βαρβιτσιώτη για να ενημερωθούν, έγκαιρα και αξιόπιστα, για τα αποτελέσματα της κάλπης, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών της εκλογικής αναμέτρησης, τις αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου, αλλά και τις κινήσεις και τις αποφάσεις των κομμάτων, στην Ελλάδα και την Ευρώπη, για την επόμενη ημέρα.

Άλλη μια εκλογική βραδιά στον ΑΝΤ1 ήταν πρώτη επιλογή των τηλεθεατών, στη ζώνη μετάδοσής της στο δυναμικό κοινό 18-54, καταγράφοντας ποσοστό 11,5%, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η πλειοψηφία των τηλεθεατών παρακολούθησε την ανακοίνωση του πανελλαδικού exit poll και την πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος από τον ΑΝΤ1, δίνοντάς του την πρώτη θέση τόσο στο δυναμικό κοινό 18-54 όσο και στο σύνολο κοινού με ποσοστό 13,1% και 16,4% αντίστοιχα.

Ο ΑΝΤ1, ο νικητής του εκλογικού μαραθωνίου, ήταν στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης με όλο τον δημοσιογραφικό και τεχνικό μηχανισμό  του, με ζωντανές συνδέσεις από την  Ελλάδα και τις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, με αποκλειστικά ρεπορτάζ , αλλά και  έγκυρες πολιτικές αναλύσεις για το μέλλον της Ευρώπης.

Η εκλογική βραδιά στον ΑΝΤ1 είχε, όμως,  και την ανατρεπτική ματιά της σάτιρας, με τον Λάκη Λαζόπουλο να σχολιάζει από το Τσαντίρι του, με τον δικό του καυστικό τρόπο, όλες τις πολιτικές εξελίξεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Ευρωεκλογές 2024: Τα “μεγάλα ονόματα” που έμειναν “εκτός”

Ευρωεκλογές - Εύβοια: Πέθανε περιμένοντας να ψηφίσει

AEK: Ο Μελισσανίδης αποχωρεί - Ο Ηλιόπουλος νέος ισχυρός άνδρας της Ένωσης


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)