Κόσμος

10 Ιουνίου 2024 12:34

Μάικλ Μόσλεϊ - Σύμη: Η ιατροδικαστική εξέταση και η μοιραία διαδρομή (εικόνες)

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τον θάνατο του παρουσιαστή στη Σύμη. Η μοιραία διαδρομή που ακολούθησε.

Μάικλ Μόσλεϊ - Σύμη: Η ιατροδικαστική εξέταση και η μοιραία διαδρομή (εικόνες)
-

Ολοκληρώθηκε από τον ιατροδικαστή της Ρόδου η νεκροψία – νεκροτομή στην σωρό του Βρετανού γιατρού και παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ, ο οποίος χθες Κυριακή, εντοπίστηκε νεκρός σε φράχτη στην παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την νεκροψία προκύπτει ότι δεν υπάρχουν κακώσεις που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Λόγω του ότι η σορός είναι σε προχωρήμένη σήψη, η αιτία θανάτου κρίνεται απροσδιόριστη.

Η μοιραία διαδρομή

Την "μοιραία διαδρομή" που ακολούθησε ο Μάικλ Μόσλεϊ, παρουσιαστής του BBC, που βρέθηκε νεκρός την Κυριακή λίγα μέτρα πριν την παραλία της Αγίας Μαρίνας στη Σύμη, "ξεδίπλωσε" σε δημοσίευμά της η "Daily Mail". 

Ο άτυχος άνδρας που ήταν αγνοούμενος για πέντε ημέρες με τις αρχές να "χτενίζουν" την περιοχή που κάμερα είχε καταγράψει τελευταία φορά τα ίχνη του, φαίνεται να ακολούθησε ένα απόκρημνο μονοπάτι που σε συνδυασμό με τον καύσωνα, στάθηκε μοιραίο για τον 67χρονο.

Σύμη - Μάικλ Μόσλει

Το δημοσίευμα της "Daily Mail" κάνει λόγο και για ένα βίντεο που πιθανώς δείχνει τον άτυχο άνδρα κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρός από κάμερες ασφαλείας μαγαζιού της περιοχής.

Επίσης αναφέρει πως τα τέσσερα παιδιά του Μάικλ Μόσλεϊ, μετάβησαν στη Σύμη το Σάββατο για να συμμετάσχουν στις έρευνες αλλά και για να στηρίξουν τη μητέρα τους που ήταν και εκείνη που δήλωσε την εξαφάνιση του άνδρα στις αρχές.

Σύμη - Μάικλ Μόσλει

Ειδήσεις σήμερα: 

Ευρωεκλογές 2024: Πως ψήφισαν οι Έλληνες του εξωτερικού

Γαλλία - Λεπέν: Ο εκλεκτός υποψήφιος για την πρωθυπουργία

Γάζα: Πιέσεις των ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)