Υγεία

10 Ιουνίου 2024 09:05

Σύμη - Μάικλ Μόσλεϊ: Η ιατροδικαστική εξέταση και τα σενάρια (βίντεο)

Λεπτομέρειες για την πιθανή διαδρομή του άτυχου παρουσιαστή έρχονται στο φως. “Φως” στα αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμη - Μάικλ Μόσλεϊ: Η ιατροδικαστική εξέταση και τα σενάρια (βίντεο)
-

Φως στα αίτια θανάτου του άτυχου παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ στη Σύμη, αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Ρόδο.

Ο άτυχος παρουσιαστής Μάικλ Μόσλεϊ, ξεψύχησε μόλις λίγα μέτρα από την παραλία της Αγίας Μαρίνας στη Σύμη, όταν θέλησε να κάνει μια μεγάλη βόλτα το μεσημέρι της Τετάρτης σε συνθήκες καύσωνα.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τετάρτης όταν ο Μόσλεϊ άφησε τη σύζυγό του σε παραλία της Σύμης και ξεκίνησε να περπατά για την Αγία Μαρίνα. Επέλεξε μία κακοτράχαλη διαδρομή και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής. Η σύζυγος του παρουσιαστή δήλωσε την εξαφάνισή του το πρωί της Πέμπτης.

Οι Αρχές τον αναζητούσαν για πέντε ημέρες και ερευνούσαν την περιοχή με drones, ελικόπτερα και εθελοντές.

Το πρωί της Κυριακής η παρατηρητικότητα του καμεραμάν της ΕΡΤ έδωσε το πιο τραγικό τέλος στην εξαφάνισή του. Ο οπερατέρ εντόπισε το ρολόι του να γυαλίζει στην κάμερα και αφού έκανε ζουμ στην εικόνα διαπίστωσε ότι πρόκειται για τον άτυχο παρουσιαστή.

Όπως ανέφερε ο Κωνσταντίνος Παπαθεοδοσίου, δημοσιογράφος του Radio Symi στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα”, η διαδρομή που ακολούθησε ο παρουσιαστής και στάθηκε μοιραία είναι μία πολύ δύσκολη διαδρομή, ένα ακραίο τοπίο, χωρίς δέντρα και περπατούσε μία ώρα ενώ δεν είχε μαζί του νερό ούτε κινητό.

Ο Ηλίας Τζαβάρης, υπάλληλος στο beach bar που βρίσκεται δίπλα από το σημείο εντοπισμού της σορού, περιέγραψε στην εκπομπή το πώς επιβεβαίωσε το ότι είναι ο άτυχος άνδρας.

Όπως είπε στο σημείο από πάνω πετούσαν ελικόπτερα και κοντά γίνονταν έρευνες ενώ λίγες ημέρες πέρασε και η οικογένειά του από το σημείο.

Οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί σε κάποιες τρύπες σπήλαια που είναι πολύ μακριά από το σημείο που εντοπίστηκε η σορός είπε ο Κωνσταντίνος Παπαθεοδοσίου.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ευρωεκλογές - Φειδίας Παναγιώτου στον ΑΝΤ1: Αυτό πρέπει να είναι ένας κώδωνας κινδύνου (βίντεο)

Κοινωνικός Τουρισμός - ΔΥΠΑ: Παράταση για την υποβολή των αιτήσεων

Ευρωεκλογές 2024: Η “μάχη” των σταυρών και οι νικητές της κάλπης

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)