Πολιτισμός

09 Ιουνίου 2024 18:47 Τελευταία ενημέρωση : 10 Ιουνίου 2024 00:59

Ευρωεκλογές - ΑΝΤ1: Ο Λάκης Λαζόπουλος ως “Γύφτος” σατιρίζει την επικαιρότητα (βίντεο)

Δροσερό διάλειμμα στην πολιτική συζήτηση, η ανατρεπτική ματιά του Λάκη στην πολιτική επικαιρότητα, που σατιρίζει τους πάντες και τα πάντα μοιράζοντας χαμόγελα.

Ευρωεκλογές - ΑΝΤ1: Ο Λάκης Λαζόπουλος ως “Γύφτος” σατιρίζει την επικαιρότητα (βίντεο)
-

Ο απολαυστικός σατιρικός χαρακτήρας του Λάκη Λαζόπουλου, ο αγαπημένος σε όλους μας «Γύφτος» που έχει αφήσει ανεξίτηλη την σφραγίδα του στη σύγχρονη σάτιρα, έδωσε την πιο δροσερή «ανάσα« για ...διαλείμματα γέλιου, στην ενδιαφέρουσα πολιτική συζήτηση στο πλαίσιο του Εκλογικού Μαραθωνίου του ΑΝΤ1  για τις Ευρωεκλογές την Κυριακή το βράδυ.

Στο επίκεντρο της σάτιράς του βρέθηκαν ο Πρωθυπουργός, ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αλλά και όλοι οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων.

Ο «Γύφτος» καταπιάστηκε μέσα σε λίγα λεπτά με όλα τα μεγάλα θέματα της επικαιρότητας και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κοινωνία της Ελλάδας, τολμώντας κριτική προς όλους και προς όλα.

Ο  Λάκης Λαζόπουλος χάρισε ατελείωτες στιγμές χιούμορ και γέλιου, στους καλεσμένους και τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 και επέστρεψε υποδυόμενος πολιτικούς αρχηγούς.

Εκτός από την live εμφάνιση του «Γύφτου», ο Λάκης Λαζόπουλος ετοιμάσε και έξι βίντεο, στα οποία υποδύεται ορισμένους εκ των πολιτικών αρχηγών.

Αφού παρουσιάστηκε στον αέρα του ΑΝΤ1, το βίντεο με τον Λάκη Λαζόπουλο ως Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά και ως Κυριάκο Βελόπουλο, ο Λάκης Λαζόπουλος έδωσε το δικό του χαρακτηριστικό "τόνο" ως Δημήτρης Κουτσούμπας.

Αμέσως μετά, παρουσιάστηκε στους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 ως Νίκος Ανδρουλάκης και ήταν εξίσου απολαυστικός, ενώ ακολούθησε ακόμη μια εμφάνιση με άκρως σκωπτική διάθεση, με τον Λάκη Λαζόπουλο να υποδύεται τον Στέφανο Κασσελάκη.

Τελευταία εμφάνιση του Λάκη Λαζόπουλου ήταν αυτή από το Μέγαρο Μαξίμου ως Κυριάκος Μητσοτάκης

Μετά από την ανακοίνωση του 100% του exit poll, ο Λάκης Λαζόπουλος επανήλθε ως «Γύφτος» σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών και την μεγάλη αποχή:

Ειδήσεις σήμερα:

Σύμη - Μάικλ Μόσλεϊ: Τα σενάρια για τον θάνατο του παρουσιαστή του BBC

Φωτιά σε χωματερή στη Νεμέα

Ευρωεκλογές: Δικαστικός αντιπρόσωπος δημιούργησε προβλήματα και απομακρύνθηκε (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)