Κοινωνία

09 Ιουνίου 2024 15:48

Σύμη - Μάικλ Μόσλεϊ: Τα σενάρια για τον θάνατο του παρουσιαστή του BBC

Τα επικρατέστερα σενάρια για τα αίτια του θανάτου του παρουσιαστή του BBC στη Σύμη και η ιατροδικαστική.

Σύμη - Μάικλ Μόσλεϊ: Τα σενάρια για τον θάνατο του παρουσιαστή του BBC
-

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση της σορού του Βρετανού παρουσιαστή Μάικλ Μόσλεϊ , αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια σε πρώτη φάση. Η σορός ωστόσο, είναι σε προχωρημένη σήψη και είναι δύσκολο να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου μακροσκοπικά, ενώ δεν είναι εμφανή χτυπήματα από τυχόν πτώση.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 67χρονος βρέθηκε στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας σε απόσταση δέκα μέτρων από την παραλία, πάνω σε βράχια. Το πτώμα διέκρινε συνεργείο της ΕΡΤ που βρισκόταν σε πλωτό σκάφος μαζί με τον δήμαρχο της Σύμης, Λευτέρη Παπακαλοδούκα.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Παπακαλοδούκας, «ο 67χρονος, σε αντίθεση με αυτό που εκτιμάτο αρχικά, πως κατευθυνόταν στη χώρα, τελικά φαίνεται πως κινήθηκε προς την Αγία Μαρίνα». Σύμφωνα με τον δήμαρχο, ο άτυχος παρουσιαστής κατάφερε να διασχίσει, σε συνθήκες καύσωνα, όλη την απότομη πλαγιά, αλλά λίγο πριν φτάσει στην παραλία, έπεσε -άγνωστο πώς, ίσως ζαλίστηκε ή σκόνταψε.

Σημειώνεται πως από το πρωί της Πέμπτης, οπότε και δηλώθηκε επισήμως η εξαφάνισή του από τη σύζυγό του, βρισκόταν σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Ειδήσεις σήμερα:

Σέρρες: Μεγάλη φωτιά στη Νέα Αμφίπολη, επιχειρούν εναέρια μέσα (εικόνες)

Πειραιάς: Αυτοκίνητο “βούτηξε” στο λιμάνι

Ευρωεκλογές: Δικαστικός αντιπρόσωπος δημιούργησε προβλήματα και απομακρύνθηκε (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)