Κόσμος

08 Ιουνίου 2024 19:48 Τελευταία ενημέρωση : 08 Ιουνίου 2024 20:20

Γάζα: Η Χαμάς ανακοίνωσε 210 νεκρούς στην περιοχή από όπου απελευθερώθηκαν οι όμηροι

Τι ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας του Ισραήλ σχετικά με την απελευθέρωση των 4 ομήρων.

Γάζα: Η Χαμάς ανακοίνωσε 210 νεκρούς στην περιοχή από όπου απελευθερώθηκαν οι όμηροι
-

Η παλαιστινιακή ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς ανακοίνωσε σήμερα έναν απολογισμό τουλάχιστον 210 νεκρών σε ισραηλινές επιθέσεις στον προσφυγικό καταυλισμό της Νουσέιρατ, στο κεντρικό τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, όπου απελευθερώθηκαν τέσσερις όμηροι, σύμφωνα με το Ισραήλ.

«Ο αριθμός των θυμάτων του μακελειού που διέπραξε η ισραηλινή κατοχική δύναμη στον καταυλισμό της Νουσέιρατ ανέρχεται σε 210 μάρτυρες και περισσότερους από 400 τραυματίες», ανέφερε το γραφείο Τύπου της κυβέρνησης της Χαμάς σε ένα δελτίο τύπου, όπου δεν αναφέρεται η απελευθέρωση ομήρων.

Ισραήλ: Ελευθερώσαμε 4 ομήρους από τη Χαμάς

«Οι ισραηλινές δυνάμεις διέσωσαν τέσσερις ομήρους ζωντανούς από περιοχή στο κεντρικό τμήμα της Λωρίδας της Γάζας σήμερα», ανακοινώθηκε το Σάββατο 08.06 από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας του Ισραήλ.

Οι τέσσερις όμηροι, τρεις άνδρες και μία γυναίκα, είχαν απαχθεί από το μουσικό φεστιβάλ Νόβα την 7η Οκτωβρίου και είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις, αναφέρει ο ισραηλινός στρατός.

Ειδήσεις σήμερα:

Μετρό: Οι επεκτάσεις και οι νέοι σταθμοί

Συναυλία Coldplay: Στο ΟΑΚΑ από τα... χαράματα, για να βρεθούν δίπλα στην σκηνή (εικόνες)

Viral o γιός Γερουσιαστή που κάνει αστείες γκριμάτσες στην διάρκεια ομιλίας στο Κογκρέσο (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)