Παράξενα

08 Ιουνίου 2024 13:25

Καλλιστεία - “Miss Alabama”: Η υπέρβαρη εστεμμένη και οι αντιδράσεις (εικόνες)

Ποιους σχολιασμούς δέχθηκε η ίδια αλλά και η διοργάνωση του διαγωνισμού, για την εκλογή της. Τι απάντησε σε όσους της έστελναν μηνύματα μίσους.

Καλλιστεία - “Miss Alabama”: Η υπέρβαρη εστεμμένη και οι αντιδράσεις (εικόνες)
-

H 23χρονη Σάρα Μίλικεν στέφθηκε Μις Αλαμπάμα για το 2024 στον διαγωνισμό καλλιστείων της πολιτείας, σηματοδοτώντας ακόμα ένα «βήμα για την κατάργηση των στερεοτύπων ομορφιάς», όπως γράφτηκε.

Πολλοί ωστόσο ενοχλήθηκαν από το γεγονός ότι μία πιο εύσωμη γυναίκα θεωρήθηκε όμορφη, με πολλά τρολ του διαδικτύου να της επιτίθενται από την άλλη άκρη της οθόνης, όπως γράφει η Daily Mail.

Μις Αλαμπάμα

Αλλά η Μίλικεν δεν πτοήθηκε απέναντι στο body shaming που επιχείρησαν, και απάντησε ειλικρινά και «μετρημένα» στους “αντιπάλους” της:

«Ακόμη και κάτι που πληκτρολογείτε σε μια οθόνη μπορεί να έχει μόνιμο αντίκτυπο στους ανθρώπους», είπε σε τοπικό μέσο. «Αν και εγώ δεν είμαι σε αυτό το σημείο, μπορεί να οδηγήσει άλλους ανθρώπους να κάνουν μερικά πολύ άσχημα πράγματα στον εαυτό τους».

Και φυσικά η υποστήριξη όσων την ήξεραν, αναφέροντας την «χρυσή» προσωπικότητά της, πέρα από τα προφανή κάλλη, σίγασε μια και καλή κάθε αρνητικό σχόλιο.

Μις Αλαμπάμα

Αυτό που αγνοούν πολλοί από τους μανιασμένους επικριτές της, όπως αναφέρει το μέσο, είναι πως η νίκη στα καλλιστεία κρίνεται, εδώ και δεκαετίες με πολλαπλά κριτήρια, μεταξύ άλλων η προσωπικότητα και οι επικοινωνιακές δεξιότητες, εκτός από την εξωτερική ομορφιά.

Εδώ και καιρό η Σάρα λαμβάνει μέρος ως εθελόντρια σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, όπως αυτή της Ημέρας Μνήμης των ΗΠΑ για τους πεσόντες του στρατού.

Πέρα από το χαρισματικό της χαμόγελο και τη λαμπερή της εμφάνιση, οι κριτές αξιολόγησαν και την κοινωνική της προσφορά, δίνοντάς της την πρώτη θέση. Τώρα, αναμένεται να διαγωνιστεί για την πρωτιά στον εθνικό διαγωνισμό, όπου θα πάρουν μέρος οι ομορφότερες από κάθε πολιτεία.

Ειδήσεις σήμερα:

Μετρό: Οι επεκτάσεις και οι νέοι σταθμοί

Συναυλία Coldplay: Στο ΟΑΚΑ από τα... χαράματα, για να βρεθούν δίπλα στην σκηνή (εικόνες)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Γιαννακόπουλος, οι αναρτήσεις για την διαιτησία και η καταγγελία των “ερυθρόλευκων”

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)