Κοινωνία

08 Ιουνίου 2024 11:23

Γιάννενα - Καταγγελία: 80χρονος έκανε ανήθικες προτάσεις σε 15χρονη

Πού και πώς φέρεται να προσέγγισε ο ηλικιωμένος το κορίτσι. Τι της είπε με πρόθεση να την κάνει να τον αποδεχθεί ερωτικά. Ποιες ποινικές κατηγορίες αντιμετωπίζει.

Γιάννενα - Καταγγελία: 80χρονος έκανε ανήθικες προτάσεις σε 15χρονη
-

Σοκαρισμένα είναι τα Γιάννενα από την υπόθεση ενός 80χρονου ο οποίος φέρεται να απηύθυνε ανήθικες προτάσεις σε ένα ανήλικο κορίτσι ηλικίας μόλις 15 χρόνων, του το συνάντησε τυχαία στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου «Χατζηκώστα» στα Ιωάννινα.

Η 15χρονη μαθήτρια, η οποία βρισκόταν το απόγευμα της Πέμπτης 07.06 στο νοσοκομείο για να επισκεφθεί συγγενικό της πρόσωπο που νοσηλεύεται, σοκαρίστηκε όταν ο άνδρας, την πλησίασε χωρίς αν τη γνωρίζει και άρχισε να της μιλά για τις… επιθυμίες τις οποίες ήθελε να εκπληρώσει μαζί της. Τότε το κορίτσι ενημέρωσε από το κινητό της την Αστυνομία.

Στο νοσοκομείο έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι εντόπισαν τον ηλικιωμένο, του πέρασαν χειροπέδες και, όπως μεταδίδει η ενημερωτική ιστοσελίδα της Ηπείρου epiruspost.gr,  σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, με βάση την οποία, τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Ειδήσεις σήμερα:

Μετρό: Οι επεκτάσεις και οι νέοι σταθμοί

Συναυλία Coldplay: Στο ΟΑΚΑ από τα... χαράματα, για να βρεθούν δίπλα στην σκηνή (εικόνες)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Γιαννακόπουλος, οι αναρτήσεις για την διαιτησία και η καταγγελία των “ερυθρόλευκων”

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)