Οικονομία

08 Ιουνίου 2024 21:59

Εργάνη: Δεν λειτουργεί λόγω αναβάθμισης

Μέχρι ποια ημερομηνία θα παραμείνει εκτός λειτουργίας η ψηφιακή πλατφόρμα του Υπουργείου Εργασίας. Τι θα γίνει με όσους πρέπει να αναρτήσουν έντυπα και τελειώνει η προθεσμία τους.

Εργάνη: Δεν λειτουργεί λόγω αναβάθμισης
-

Στην αναγκαία προγραμματισμένη αναβάθμιση υποδομών της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ) του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, προχωρά η πύλη εξυπηρέτησης επιχειρήσεων e-Services του Πληροφοριακού Συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ». ;Eτσι, από το μεσημέρι της Παρασκευής, 7 /6, έως και τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024 και ώρα 15:00, δεν θα είναι δυνατή η είσοδος χρηστών-εργοδοτών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα έντυπα προσλήψεων και αποχωρήσεων (Ε3, Ε5, Ε6 και Ε7), που υποβάλλονται στο Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ» με ημερομηνία αναφοράς εντός του χρονικού διαστήματος της διακοπής λειτουργίας, θα υποβληθούν εκπρόθεσμα εντός μιας ημερολογιακής ημέρας από την επανέναρξη λειτουργίας του Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ».

Η εκπρόθεσμη υποβολή των ανωτέρω εντύπων, όπως επίσης η μη υποβολή στο Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ» των λοιπών εντύπων αρμοδιότητας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α.) και της Επιθεώρησης Εργασίας με ημερομηνία αναφοράς εντός του χρονικού διαστήματος της διακοπής, δεν θα επισύρουν κυρώσεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Σύζυγος και αδερφός, έδειραν μάνα και ανήλικο παιδί

Συναυλία Coldplay: Στο ΟΑΚΑ από τα... χαράματα, για να βρεθούν δίπλα στην σκηνή (εικόνες)

Viral o γιός Γερουσιαστή που κάνει αστείες γκριμάτσες στην διάρκεια ομιλίας στο Κογκρέσο (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)