Αθλητικά

07 Ιουνίου 2024 15:09

Το CU βούτηξε στην εμπειρία του Red Bull Cliff Diving! (εικόνες)

Χιλιάδες θεατές απόλαυσαν το μαγευτικό θέαμα, καθώς μοιράστηκαν την απίθανη εμπειρία είτε απο κοντά είτε από μακριά χάρη στις προσφορές του CU.

Το CU βούτηξε στην εμπειρία του Red Bull Cliff Diving! (εικόνες)
-

Το Vodafone CU φέρνει απίθανες εμπειρίες σε συνεργασία με το Red Bull και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από τη Λίμνη Βουλιαγμένη ως experience partner του Red Bull Cliff Diving!

Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια, το Red Bull Cliff Diving World Series επέστρεψε στην Ελλάδα και η ατμόσφαιρα ήταν εκρηκτική σαν να μην έλειψε ούτε μέρα!

Χιλιάδες θεατές κατέκλυσαν το ειδυλλιακό τοπίο στις 24, 25 και 26 Μαΐου, βλέποντας κορυφαίους αθλητές να βουτάνε από τα 21 και 27 μέτρα.

Με τον παλμό του Diving να χτυπάει δυνατά, η αδρεναλίνη εκτοξεύτηκε στα ύψη!

CU - Bull Cliff Diving

Το CU κανόνισε exclusive προσφορά στους συνδρομητές του στο CU Around, με 1+1 εισιτήριο δώρο για το Red Bull Cliff Diving.

Έτσι, μπορούσαν να μοιραστούν αυτή την απίθανη εμπειρία με το +1 τους και να ζήσουν τη δράση από κοντά.

CU - Bull Cliff Diving

Παράλληλα, όσοι είναι CU έζησαν το τριήμερο με δωρεάν Unlimited Data, ανεβάζοντας κάθε βουτιά στα social, ενώ όσοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν παρακολούθησαν το live stream από οπουδήποτε κι αν ήταν!

CU - Bull Cliff Diving

Και αυτή η τεράστια diving εμπειρία ήταν το καλύτερο ζέσταμα! Stay tuned στα social του CU για να βλέπεις όλες τις εμπειριες που ετοιμάζει σε συνεργασια με το Red Bull.

CU.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)