Αθλητικά

07 Ιουνίου 2024 08:38

Ολυμπιακός: Ζητάει την τιμωρία του Αταμάν και του Παναθηναϊκού

Το ξέσπασμα του προπονητή των «πρασίνων» κατά της διαιτησίας, μετά τον πρώτο τελικό και την ήττα από τον Ολυμπιακό, αποτέλεσε πεδίο αντιπαράθεσης για τους «αιώνιους».

Ολυμπιακός: Ζητάει την τιμωρία του Αταμάν και του Παναθηναϊκού
-

Το ξέσπασμα του Εργκίν Αταμάν και τα όσα ακολούθησαν στον διάδρομο του ΟΑΚΑ, μετά την αποβολή του τεχνικού του Παναθηναϊκού στο 1:51 πριν από τη λήξη του πρώτου τελικού, απέφεραν την αντίδραση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατηγορούν τον Τούρκο προπονητή για δυσφήμιση του αθλήματος και απέστειλαν έγγραφο στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, ζητώντας την τιμωρία της «πράσινης» ΚΑΕ, του Αταμάν και του διευθυντή του αγωνιστικού τμήματος των «πράσινων».

Ο Τούρκος προπονητής, αφού χειροκρότησε ειρωνικά τους τρεις διαιτητές του ντέρμπι (Παπαπέτρου, Καρπάνος, Θεονάς) για τις αποφάσεις τους, μετά τη δεύτερη τεχνική που δέχθηκε λίγο πριν το φινάλε του αγώνα, στη συνέχεια πήρε σε έξαλλη κατάσταση την άγουσα για τα αποδυτήρια και την ώρα που περπάταγε εξοργισμένος στον διάδρομο του ΟΑΚΑ μονολογούσε, «Τώρα καταλαβαίνω γιατί στο ποδόσφαιρο σφυρίζουν ξένοι διαιτητές».

Πάνω σε αυτήν την τοποθέτηση, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ κάνει λόγο για δυσφήμιση του αθλήματος και ζητά από τον αθλητικό δικαστή την τιμωρία του Τούρκου τεχνικού, του διευθυντή του αγωνιστικού τμήματος των «πράσινων», Δημήτρη Κοντού, ο οποίος έγνεψε καταφατικά στα λεγόμενα του Αταμάν, και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ενόψει του Game 3, που είναι προγραμματισμένο για τις 10/6 στο ΟΑΚΑ.

Ειδήσεις σήμερα:

Ασπρόπυργος: Φωτιά σε φανοποιείο (εικόνες)

Εισβολή στο Καπιτώλιο: Σύμβουλοι του Τραμπ εκτίουν ποινή φυλάκισης

Εργάτες γης: Η πλατφόρμα για εποχικούς εργαζόμενους από την Αίγυπτο

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)