Κοινωνία

06 Ιουνίου 2024 23:47

Ρόδος: Άνδρας κόλλησε έξω από Λύκειο αγγελία για “ανήλικη παρέα με αμοιβή” (εικόνες)

Σοκαρισμένοι γονείς και τοπική κοινωνία κινητοποιήθηκαν για να εντοπίσουν τον συντάκτη της ανακοίνωσης. Τι έγραφε στο σημείωμα και πώς προσπαθούσε να δελεάσει τις κοπέλες.

Ρόδος: Άνδρας κόλλησε έξω από Λύκειο αγγελία για “ανήλικη παρέα με αμοιβή” (εικόνες)
-

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης ένας ενήλικος μόνιμος κάτοικος της Ρόδου πολίτης Νορβηγίας, ο οποίος φέρεται να είχε αναρτήσει αγγελία έξω από Λύκειο του νησιού αναζητώντας ανήλικη... “παρέα”, και μάλιστα έναντι αμοιβής 15 ευρώ.

Όπως μεταδίδει η ενημερωτική ιστοσελίδα του νησιού rodiaki.gr, η αγγελία προκάλεσε έντονη ανησυχία στους γονείς του σχολείου, καθώς κυκλοφόρησε τις προηγούμενες μέρες ως ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σχετικό μήνυμα κίνδυνο και κλήση σε προσοχή. Στην αγγελία ο κατηγορούμενος έγραφε:

«Αναζητώ αδύνατη και κοντή μαθήτρια για να μου κάνει παρέα σε περίπατο για δύο ώρες. Να φορά μπικίνι και σορτσάκι. Μη καπνίστρια. 15 ευρώ. Συνάντησέ με μπροστά από την ταβέρνα. Την Πέμπτη στην 13.00».

Ρόδος - Παρενόχληση

Έτσι οι γονείς ενημέρωσαν Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου, στελέχη της οποίας πραγματοποίησαν ελέγχους για τη σύλληψή του. Ο εντοπισμός του έγινε την Πέμπτη το μεσημέρι.

Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της προσέλκυσης ανηλίκων με γενετήσιους σκοπούς. Την Παρασκευή αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου για να απολογηθεί για τις κατηγορίες τις οποίες αντιμετωπίζει.

Copernicus - Μάιος 2024: Ο θερμότερος Μάιος όλων των εποχών

Φρεγάτες Belharra: Τα νέα, υπερσύγχρονα αποκτήματα του Πολεμικού Ναυτικού (βίντεο)

Ευρωεκλογές - Δημοσκόπηση ΑΝΤ1: Η πρωτιά της ΝΔ, η πρόθεση ψήφου και οι εκπλήξεις (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)