Κοινωνία

03 Ιουνίου 2024 10:37 Τελευταία ενημέρωση : 03 Ιουνίου 2024 12:51

Νέα Σμύρνη: Ανήλικες εξαφανίστηκαν από δομή

Δύο κορίτσια έφυγαν από τη δομή στην οποία διαμένουν, σημαίνοντας συναγερμό.

Νέα Σμύρνη: Ανήλικες εξαφανίστηκαν από δομή
-

Στις 02/06/2024, πρώτες πρωινές ώρες, εξαφανίστηκαν από την περιοχή του Αγίου Νικολάου Αττικής η Ελευθερία Σ.,13 ετών και η Ντιμιτρίνκα-Ελένοβα Ντ., 15 ετών, καθώς οι δύο ανήλικες δεν επέστρεψαν στην Παιδόπολη στη Νέα Σμύρνη όπου διαμένουν.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε χθες, 02/06/2024,  και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανήλικων κοριτσιών, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο .

Η Ελευθερία Σ. έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,70 και είναι εύσωμη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν σορτς και λευκή κοντομάνικη μπλούζα.

Η Ντιμιτρίνκα-Ελένοβα Ντ. έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,67 και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι φόρμα και μαύρη κοντομάνικη μπλούζα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-apple.

Ειδήσεις σήμερα:

Καλαμάτα: “Κωσταλέξι” με 29χρονη να ζει σε κλουβιά μέσα στο σπίτι της (εικόνες)

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος επιστρέφει στην φυλακή

Σύζυγος Γιώργου Καραϊβάζ: Νιώθω μούδιασμα, αλλά όχι μένος για τους δολοφόνους του (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)