Κοινωνία

01 Ιουνίου 2024 13:23

Αττική Οδός - Περιφερειακή Υμηττού: Πότε κλείνει η έξοδος προς Αεροδρόμιο

Ποιο κομμάτι της Αττικής Οδού θα παραμείνει κλειστό. Πως μπρούν να κινηθούν οι οδηγοί.  Η ανακοίνωση της Αττικής Οδού.

Αττική Οδός - Περιφερειακή Υμηττού: Πότε κλείνει η έξοδος προς Αεροδρόμιο
-

Κλειστός θα παραμείνει ο κλάδος που συνδέει την Περιφερειακή Υμηττού με τον κύριο άξονα της Αττικής Οδού, στην κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο/Αεροδρόμιο, λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης από τις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και τις 08:00 το πρωί της Κυριακής.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ευθεία προς Ραφήνα και να κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) στον Κόμβο Παλλήνης (Κόμβος Υ8), με κατεύθυνση προς Κατεχάκη. Στη συνέχεια, μέσω του Κόμβου Λεονταρίου, μπορούν να κινηθούν προς Ελευσίνα έως τον Κόμβο της Λ. Μαραθώνος, μέσω του οποίου θα κάνουν αναστροφή εκ νέου (χωρίς την καταβολή διοδίων) και θα κινηθούν προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Ειδήσεις σήμερα:

Πήλιο: Απανθρακώθηκε σε αυτοκίνητο μαζί με το σκυλί της

ΗΠΑ: Μωρό 6 εβδομάδων κατακρεουργήθηκε από το σκυλί της οικογένειας (βίντεο)

Ιαλυσός: 3χρονη έπεσε από μπαλκόνι - Έκανε “βουτιά” 8,5 μέτρων

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)