Αθλητικά

31 Μαΐου 2024 17:15

Ολυμπιακός: Πήγαν στη Βίσση να γιορτάσουν και τους τρόλαρε με τον ύμνο του Παναθηναϊκού (βίντεο)

Η τραγουδίστρια, θέλησε να "πειράξει" τους παίκτες του Ολυμπιακού με αυτόν τον τρόπου που διασκέδαζαν στο κέντρο που τραγουδά, την κατάκτηση του Conference League.

Ολυμπιακός: Πήγαν στη Βίσση να γιορτάσουν και τους τρόλαρε με τον ύμνο του Παναθηναϊκού (βίντεο)
-

Στην Άννα Βίσση αποφάσισαν να γιορτάσουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού τη μεγάλη νίκη και την κατάκτηση του Conference League.

Ανάμεσα στους παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν οι Ρέτσος, Αλεξανδρόπουλος και Πασχαλάκης και μάλιστα, η τραγουδίστρια δεν σταμάτησε στιγμή να τους πειράζει και να διασκεδάζει μαζί τους με αποκορύφωμα το "τρολάρισμα" που τους έκανε και έπαιξε τον ύμνο του... Παναθηναϊκού.


Φυσικά στη συνέχεια ακούστηκε και ο ύμνος του Ολυμπιακού και έπειτα στη σκηνή ανέβηκε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με την κούπα στα χέρια του και είπε στον κόσμο: "Παιδιά ακούστε λίγο. Σίγουρα δεν είναι όλοι εδώ πέρα μέσα Ολυμπιακοί, αλλά αυτή η κούπα είναι για την Ελλάδα και πρέπει να το χαρούμε όλοι μαζί. Την φέραμε σε ελληνικά χώματα".

Ειδήσεις σήμερα:

Καταδίκη Τραμπ: Ο “πολιτικός κρατούμενος”, η επόμενη ημέρα και η απαγγελία της ποινής

Σλοβακία - Φίτσο: Εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την απόπειρα δολοφονίας του

Συγγρού: Αυτοκίνητο “μπούκαρε” σε καφετέρια (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)