Κοινωνία

30 Μαΐου 2024 22:41

Σέρρες: Έπεσαν σοβάδες σε αίθουσα δημοτικού σχολείου

Το σχολείο μετά από απόφαση του Δήμου θα παραμείνει κλειστό. Τι διαπίστωσε το κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Υπηρεσίας Δόμησης που βρέθηκε στο σημείο.

Σέρρες: Έπεσαν σοβάδες σε αίθουσα δημοτικού σχολείου
-

(εικόνα αρχείου)

Κλειστό θα μείνει αύριο, 31 Μαΐου με απόφαση του Δήμου Σερρών, το Δημοτικό Σχολείο Προβατά, όπου σήμερα το πρωί έπεσαν σοβάδες από την οροφή αίθουσας. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της τάξης ευτυχώς ήταν εκτός αίθουσας, παρακολουθώντας το μάθημα της Γυμναστικής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Σερρών, κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Υπηρεσίας Δόμησης μόλις ενημερώθηκαν για το συμβάν μετέβησαν αμέσως στο σχολείο. Σε επί τόπου αυτοψία, διαπίστωσαν την πτώση των σοβάδων, προχώρησαν στην αποκόλληση των σαθρών σημείων και καθάρισαν το χώρο της αίθουσας.

Μετά από πρόταση της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και της Υπηρεσίας Δόμησης, αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας της σχολικής μονάδας για αύριο, προκειμένου να διερευνηθεί η έκταση του προβλήματος και να επιδιορθωθεί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακός: Ο μικρός Γιάννης, ο Αντετοκούνμπο και οι επώνυμοι που βρέθηκαν στις κερκίδες του τελικού (βίντεο)

Λαμία: Αστυνομικός έδειρε την σύζυγό του και τον εραστή της

Θεσσαλονίκη: “Πυροβόλησα την μητέρα μου για να την “λυτρώσω” από τα ψυχολογικά της προβλήματα”

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)