Πολιτική

30 Μαΐου 2024 20:12 Τελευταία ενημέρωση : 30 Μαΐου 2024 20:35

Βελόπουλος στον ΑΝΤ1: Η ακρίβεια είναι πιο απλό απ’ ότι φαίνεται να χτυπηθεί

Ο Κυριάκος Βελόπουλος καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μίλησε μεταξύ άλλων για την ακρίβεια, την μείωση του ΦΠΑ και την αισχροκέρδεια.

Βελόπουλος στον ΑΝΤ1: Η ακρίβεια είναι πιο απλό απ’ ότι φαίνεται να χτυπηθεί
-

Ο πρόεδρος του κόμματος Ελληνική Λύση βρέθηκε καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδλησεων του ΑΝΤ1.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ρώτησε τον κ. Βελόπουλο τι προτείνει η Ελληνική Λύση για την πάταξη της ακρίβειας. Πριν απαντήσει ο κ. Βελόπουλος έκανε μια αναφορά στην έλλειψη αναισθησιολόγων στα νοσοκομεία Παίδων.

«Έμαθα ότι δεν έχουν αναισθησιολόγους και οι γονείς περιμένουν πολύ καιρό. Αυτή είναι η πολιτική του Άδωνι Γεωργιάδη και της Νέας Δημοκρατίας.»

Μιλώντας στη συνέχεια για την ακρίβεια έχοντας μπροστά του την απάντηση του κ. Σκρέκα σε ερωτήσεις του κόμματός του είπε «Αυτή είναι η απάντηση του υπουργού του κ Σκρέκα. Τα πρόστιμα ποια είναι και τι είναι ρωτήσαμε. Δεν λέει στην απάντησή του αν πλήρωσαν τα πρόστιμα και δεν κατονομάζει τα προϊόντα. Εμείς θα πηγαίναμε αναγκαστικά στην καταστολή. Κάποιος που αισχροκερδεί δεν έχει ποινικές ευθύνες και αυτό  άλλαξε επι ΣΥΡΙΖΑ και το εφαρμόζει η ΝΔ. Εμείς θέλουμε να γίνει ποινικό αδίκημα η αισχροκέρδεια.»

Κυριάκος Βελόπουλος - Κεντρικό δελτίο ΑΝΤ1

Αναρωτήθηκε «πώς θα χτυπήσεις την αισχροκέρδεια όταν δεν θέλεις. Είναι πιο απλό απ’ ότι φαίνεται να χτυπηθεί η ακρίβεια»

Συνέχισε λέγοντας ότι «τα ομοειδή προϊόντα από την Τουρκία έρχονται με φάρμακα και δεν γίνεται έλεγχος και είναι και πιο χαμηλή η τιμή τους. Δεν γίνονται έλεγχοι»

Ερωτηθείς ποια είναι η πρότασή του για τον ΦΠΑ απάντησε «Ο ΦΠΑ είναι μια πολύ αμαρτωλή ιστορία. Ο κ Χατζηδάκης είπε ότι αν κόψουμε τον ΦΠΑ δεν θα μπορούμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις, αυτό σημαίνει χρεοκοπίαΤα έσοδα του κράτους είναι από την υπερφορολόγηση. Στη βουλή είπε ο πρωθυπουργός ότι επειδή κατέβασαν τους φόρους στα μερίσματα εισέπραξαν περισσότερα χρήματα.»

Επίσης ανέφερε κάποιες από τις προτάσεις της Ελληνικής Λύσης σχετικά με το δημογραφικό πρόβλημα.

Ειδήσεις σήμερα:

Χατζηδάκης: Τα “Τρασονόμικς” του ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγούσαν σε νέα μνημόνια

Ολυμπιακός: Αποθέωση στον Πειραιά και ερυθρόλευκοι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του Conference League (εικόνες)

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: “Καταπέλτης” ο Συνήγορος του Πολίτη κατά της ΕΔΕ της ΕΛΑΣ (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)