Πολιτική

30 Μαΐου 2024 10:50

Ολυμπιακός: Τσίπρας, Παπανδρέου και Ρουσόπουλος “ενώθηκαν” για τον τελικό (εικόνες)

Τι αναφέρει στην ανάρτησή του ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος για το πώς βρέθηκε να βλέπει τον αγώνα με τους δύο πρώην Πρωθυπουργούς που είναι Παναθηναϊκοί.

Ολυμπιακός: Τσίπρας, Παπανδρέου και Ρουσόπουλος “ενώθηκαν” για τον τελικό (εικόνες)
-

Από το Όσλο παρακολούθησαν τον τελικό του Conference League στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Φιορεντίνα, ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος μαζί με τους πρώην πρωθυπουργούς της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα και Γιώργο Παπανδρέου.

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, μέσα από ανάρτησή του, το πρώτο ημίχρονο το είδαν από το τηλέφωνο του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος συμμετείχε επίσης στις εργασίες του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Όσο για το δεύτερο ημίχρονο ο κ. Ρουσόπουλος αποκάλυψε ότι στην παρέα τους, σε μια μπυραρία, προστέθηκε και Γιώργος Παπανδρέου.


Αναλυτικά η ανάρτηση του Θεόδωρου Ρουσόπουλου:

«Στο Όσλο για το Συμβούλιο της Ευρώπης. Είδαμε το 1ο ημίχρονο στο τηλέφωνο του Αλέξη Τσίπρα @alexistsipras και μετά σε μπυραρία με τον @georgeapapandreou. Εμφανές ότι ως Ολυμπιακός πανηγυρίζω ανάμεσα σε δύο Παναθηναϊκούς που όμως το χάρηκαν ως Έλληνες #olympiacosfc».

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακός: Αποθέωση στον Πειραιά και ερυθρόλευκοι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του Conference League (εικόνες)

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: “Καταπέλτης” ο Συνήγορος του Πολίτη κατά της ΕΔΕ της ΕΛΑΣ (βίντεο)

Amber Alert για 4χρονη και την προγιαγιά της με άνοια


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)