Κοινωνία

30 Μαΐου 2024 09:29

Amber Alert για 4χρονη και την προγιαγιά της με άνοια

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές. Τι αναφέρει η ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού" για την εξαφάνιση του παιδιού και της προγιαγιάς του.

Amber Alert για 4χρονη και την προγιαγιά της με άνοια
-

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση μιας 4χρονης και της προγιαγιάς της από την Κύψελη.

Η ανακοίνωση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει τα εξής:

"Στις 29.05.2024, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την Κυψέλη, η Αμαρίσα (ον.) Μεϊντάνι (επ.), 4ων ετών, αλβανικής καταγωγής, με την προγιαγιά της, Έσμα (ον.) Μεϊντάνι (επ.), 76 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση τους σήμερα, 29.05.2024, και άμεσα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής για την ανήλικη Αμαρίσα, και ύστερα από το αίτημα της οικογένειας για την 76χρονη κ. Μεϊντάνι Έσμα, προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

Να σημειωθεί ότι η κυρία Μεϊντάνι Έσμα αντιμετωπίζει προβλήματα συνείδησης και φέρει εικόνα ανοιακού ατόμου. Η συνεργασία και η κινητοποίηση όλων μας κρίνεται απαραίτητη για τον έγκαιρο εντοπισμό τους. Η ομάδα Έρευνας και Διάσωσης του Συλλόγου μας, «Θανάσης Μακρής», βρίσκεται στο σημείο και συνδράμει στις έρευνες των Αστυνομικών Αρχών. 

Η Αμαρίσα (ον.) Μεϊντάνι (επ.) έχει κοντά καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1 μέτρο και κανονικό βάρος. Φορούσε λευκή φούστα και ροζ μπλούζα. 

Η κυρία Έσμα (ον.) Μεϊντάνι (επ) έχει άσπρα μαλλιά, καφέ μάτια, 1.60 ύψος και κανονικό βάρος. Φορούσε κόκκινη μαντίλα, μαύρη μακριά φούστα, ροζ μπλούζα και γκρι γιλέκο.

Το Χαμόγελο του Παιδιού - Μαρισα Μειντάνι

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ και για Apple κινητά εδώ".

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: “Καταπέλτης” ο Συνήγορος του Πολίτη κατά της ΕΔΕ της ΕΛΑΣ (βίντεο)

Oλυμπιακός: Ο μικρός Γιαννάκης σήκωσε το κύπελλο του Conference League (εικόνες)

Πανελλαδικές 2024: “Πρεμιέρα” σήμερα για τα ΕΠΑΛ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)