Υγεία

30 Μαΐου 2024 09:02

Ολυμπιακός - Πειραιάς: Στο νοσοκομείο 4 φίλαθλοι από πτώσεις την ώρα των πανηγυρισμών

Πώς συνέβη το περιστατικό. Ποια η κατάσταση της υγείας τους. Σε ποια κατάσταση βρέθηκε η κεντρικότερη πλατεία του Πειραιά μετά την αποχώρηση των φιλάθλων.

Ολυμπιακός - Πειραιάς: Στο νοσοκομείο 4 φίλαθλοι από πτώσεις την ώρα των πανηγυρισμών
-

Ο τραυματισμός και η νοσηλεία τεσσάρων ατόμων περιλαμβάνεται στις “παράπλευρες απώλειες” των μαζικών ξέφρενων πανηγυρισμών στον Πειραιά το ξημέρωμα Τετάρτης προς Πέμπτη, για την κατάκτηση του Europa Conference League από τον Ολυμπιακό κατά της ιταλικής Φιορεντίνα.

Συγκεκριμένα και όπως μεταδίδει ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 Λάζος Μαντικός, στην Πλατεία Αδαμαντίου Κοραή μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης, μια πλατεία η οποία ήταν ασφυκτικά γεμάτη από φίλαθλους που πανηγύριζαν, τα τέσσερα αυτά άτομα “σκαρφάλωσαν” σε στύλους, προφανώς για να βρεθούν σε σημείο ψηλότερο από το έδαφος και να βλέπουν καλύτερα, με αποτέλεσμα να πέσουν, να τραυματιστούν και να διακομιστούν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας το οποίο εφημέρευε. Οι τέσσερις φίλαθλοι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Γενικότερα μετά από την σταδιακή αποχώρηση των φιλάθλων από την συγκεκριμένη πλατεία το ξημέρωμα, αυτή παρουσίαζε ιδιαίτερα άσχημη εικόνα με σπασμένα και καμένα εκλογικά περίπτερα, με σκουπίδια παντού, αλλά και με πολλή “ακαταστασία», μέχρι και με… καρέκλες να έχουν “ξεμείνει” πάνω σε υπόστεγο στάσης του τραμ.

Ιδιαίτερα γρήγορη και αποτελεσματική προσπάθεια κατέβαλαν για το ζήτημα αυτό τα συνεργεία καθαρισμού του Δήμου Πειραιά, τα οποία εργαζόμενα πολύ εντατικά, επανέφεραν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα την πλατεία στην προηγούμενη καθαρή και αξιοπρεπή εικόνα της και την παρέδωσαν προς κυκλοφορία στους πεζούς του Πειραιά.

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακός: Αποθέωση στον Πειραιά και ερυθρόλευκοι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του Conference League (εικόνες)

Κατσούρης - Ολυμπιακός: Παίκτες κατέθεσαν στεφάνι στο σημείο της δολοφονίας του (βίντεο)

Πανελλαδικές 2024: “Πρεμιέρα” σήμερα για τα ΕΠΑΛ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)