Αθλητικά

29 Μαΐου 2024 23:17 Τελευταία ενημέρωση : 29 Μαΐου 2024 23:48

Τελικός Conference League: Φίλαθλος υπέστη καρδιακό επεισόδιο

Ένα δυσάρεστο περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια του μεγάλου τελικού. Σε επιφυλακή έχει τεθεί για τον αγώνα το ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε σε νοσοκομείο

Τελικός Conference League: Φίλαθλος υπέστη καρδιακό επεισόδιο
-

Καρδιακό επεισόδιο υπέστη φίλαθλος κατά την διάρκεια του μεγάλου τελικού του Conference League.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον άνδρα επανέφεραν με απινιδωτή και μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Στο μεταξύ, ένταση προέκυψε στο φινάλε του α’ μέρους του τελικού στην κερκίδα που βρίσκονταν οι Ιταλοί όμως γρήγορα εξομαλύνθηκε η κατάσταση.

Επί ποδός είναι οι υγειονομικές αρχές 

Ο σχεδιασμός του ΕΚΑΒ-ΚΕΠΥ, καθώς και της Υγειονομικής Περιφέρειας, περιλαμβάνει τον ορισμό νοσοκομείων αναφοράς και ετοιμότητας, ώστε εάν προκύψουν έκτακτα περιστατικά από τυχόν επεισόδια να αντιμετωπιστούν, παράλληλα με τις ανάγκες της ημέρας σε λοιπά περιστατικά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ως νοσοκομεία αναφοράς θα λειτουργήσουν αύριο το Σισμανόγλειο, το ΚΑΤ και ο Ευαγγελισμός. Το ΚΑΤ θα δεχθεί ορθοπεδικά περιστατικά, το Σισμανόγλειο γενικά περιστατικά και στον Ευαγγελισμό θα διακομιστούν εάν χρειαστεί ποδοσφαιριστές ή άλλοι επίσημοι προσκεκλημένοι. Και τα τρία νοσοκομεία είχαν κανονικά εφημερία την αυριανή ημέρα.

Παράλληλα, η 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής, σε συνεργασία με τη 2η, έχει θέσει σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας όλα τα υπόλοιπα νοσοκομεία του Λεκανοπεδίου, με δεδομένο ότι για τον τελικό αγώνα θα βρεθούν χιλιάδες φίλαθλοι από Ελλάδα και Ιταλία.

Σε ετοιμότητα θα είναι και το ΕΚΑΒ με τέσσερα ασθενοφόρα, δύο Κινητές Μονάδες και τέσσερις μοτοσικλέτες, όπως προκύπτει από τις ίδιες πληροφορίες. Η «δύναμη» αυτή θα είναι ετοιμοπόλεμη να διακομίσει περιστατικά που χρήζουν ιατρικής φροντίδας.

Ειδήσεις σήμερα:

Εμίρης Κατάρ προς Μητσοτάκη: Σε οικονομία και επενδύσεις η πρώτη ενίσχυση των διμερών σχέσεων 

Τέμπη - ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ: Χυδαία η προσπάθεια εργαλειοποίησης της τραγωδίας

Απειλές για βόμβες σε σχολεία της Αττικής: Αυτό είναι το απειλητικό e-mail που στάλθηκε (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)