Παράξενα

29 Μαΐου 2024 16:27

Δικαστήρια Βόλου: Πέταξαν καφέδες σε κατηγορούμενο

Ποιος είναι ο κατηγορούμενος που δέχτηκε επίθεση από συγκεντρωμένους στα δικαστήρια Βόλου. Ποια η κατηγορία σε βάρος του.

Δικαστήρια Βόλου: Πέταξαν καφέδες σε κατηγορούμενο
-

Εν μέσω σφοδρών αποδοκιμασιών οδηγήθηκε πριν λίγο στα δικαστήρια του Βόλου ο 50χρονος που τραυμάτισε χθες με το τρακτέρ 26χρονο συγχωριανό του στο Μικρό Περιβολάκι Βελεστίνου.

Ο 50χρονος οδηγήθηκε από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ωστόσο οι συγκεντρωμένοι αντιλήφθηκαν την μεταφορά του και του επιτέθηκαν πετώντας εναντίον του καφέδες. Στον διάδρομο του Δικαστικού Μεγάρου επικράτησε πανικός. Κάποιοι τον κυνήγησαν, ενώ οι περισσότεροι προχώρησαν σε έντονες αποδοκιμασίες για την πράξη του.

Όπως δήλωσε ο συνήγορος του 26χρονου Στέλιος Σούρλας, ο νεαρός ευτυχώς έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Σύμφωνα με τον ίδιο ο δράστης απείλησε αρχικά τον μεγαλύτερο αδελφό, ενώ πριν έναν χρόνο είχε επιχειρήσει να πατήσει έναν ηλικιωμένο με αυτοκίνητο. Άφησε να εννοηθεί ότι το χωριό έχει βεντέτα με τον κατηγορούμενο, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, αλλά η πλευρά του θύματος ζητεί να μετατραπεί σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Πηγή: gegonota.news

Ειδήσεις σήμερα:

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο δολοφόνος της Κυριακής - Νοσηλεύεται σε ΜΕΘ

Ισραήλ: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε διαδηλωτές στο Τελ Αβίβ (βίντεο)

Ενδοοικογενειακή βία - Λογοθέτης: 87 γυναίκες με τα παιδιά τους φιλοξενούνται σε “κρυφές” δομές

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)