Αθλητικά

29 Μαΐου 2024 07:03 Τελευταία ενημέρωση : 29 Μαΐου 2024 15:12

Τελικός Conference League: “Τα μέτρα συναποφασίστηκαν με την UEFA”

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για μέτρα ασφαλείας που έχουν τεθεί σε ισχύ για τον αποψινό τελικό.

Τελικός Conference League: “Τα μέτρα συναποφασίστηκαν με την UEFA”
-

Για τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ήδη τεθεί σε εφαρμογή για τον αποψινό τελικό του Conference League στο OPAP Arena, μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα, μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου.

«Δεν θα μπορούσαν να μην είναι τόσο αυστηρά τα μέτρα», είπε τονίζοντας ότι, «είναι τιμή για τη χώρα μας που επιλέχθηκε ένα ελληνικό γήπεδο».

Όπως είπε η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, «έγιναν πολλές συσκέψεις με την UEFA και τα μέτρα συναποφασίστηκαν».

Στο πρακτικό κομμάτι, εξήγησε ότι «θα γίνεται ένας πρώτος έλεγχος των εισιτηρίων προτού μπουν στον Ηλεκτρικό, χωρίς εισιτήριο και ταυτότητα, δεν θα μπορούν να μπουν στον Ηλεκτρικό».

Επίσης, «τα δρομολόγια των λεωφορείων θα προσαρμοστούν στα μέτρα ασφαλείας, κυρίως στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας» και «οι φίλαθλοι θα φύγουν από το γήπεδο, όπως ακριβώς θα πάνε».

Τέλος, σχετικά με την άφιξη των Ιταλών φιλάθλων είπε ότι, «υπάρχει επικοινωνία και συνεργασία με τις ιταλικές Αρχές, αφού τα μέτρα σχεδιάζονται εδώ και τέσσερις μήνες».


 Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Φωτιά έκανε “στάχτη” λεωφορείο μέσα στο οποίο κοιμόταν ο οδηγός

Ράφα: Οι ΗΠΑ εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τους θανάτους αμάχων

Missing alert για την εξαφάνιση 38χρονου

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)