Κόσμος

28 Μαΐου 2024 22:18

“Icon of the Seas”: Επιβάτης πήδηξε στη θάλασσα από ύψος 20 μέτρων (βίντεο)

Θρίλερ στο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο. Βίντει από την επιχείρηση διάσωσης του επιβάτη

“Icon of the Seas”: Επιβάτης πήδηξε στη θάλασσα από ύψος 20 μέτρων (βίντεο)
-

Toν γύρο του διαδικτύου κάνουν τα πλάνα από τη μεγάλη επιχείρηση διάσωσης που στήθηκε στο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο Icon of the Seas της Royal Caribbean, για επιβάτη που πήδηξε στη θάλασσα.

Ο άγνωστος άνδρας έκανε «βουτιά θανάτου» από το 20 μέτρων, κρουαζιερόπλοιο, λίγο αφότου αυτό είχε σαλπάρει από τη Φλόριντα την Κυριακή. Ήταν η πρώτη νύχτα ενός εβδομαδιαίου ταξιδιού με προορισμό την Ονδούρα.

«Το πλήρωμα του πλοίου ειδοποίησε αμέσως την Ακτοφυλακή των ΗΠΑ και ξεκίνησε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης», δήλωσε η Royal Caribbean στην DailyMail.com.

Icon of the seas

«Η Ομάδα υποστήριξης παρέχει είναι άμεσα στο πλευρό των συγγενών, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Για την προστασία των προσωπικών δεδομένων ου επισκέπτη και της οικογένειάς του, δεν μπορούμε να αναφέρουμε περισσότερα».


Το φαντασμαγορικό κρουζιερόπλοιο της Royal Carribean με 20 ορόφους είναι στην ουσία μία μικρή πλωτή πολιτεία 8.000 ατόμων (!) αφού θα μεταφέρει 5.610 επιβάτες και 2.350 μέλη πληρώματος.

Το Icon Of The Seas είναι 5 φορές μεγαλύτερο και βαρύτερο από τον Τιτανικό, βάρους 250.800 τόνων, ενώ ο Τιτανικός ζύγιζε 50.210 τόνους.

Τα εισιτήρια για αυτό το αξιοσημείωτο κρουαζιερόπλοιο ξεκινούν από 1.900 δολάρια και μπορεί να φτάσουν έως και τα 5.000 το άτομο, ανάλογα με το είδος καμπίνας που θα επιλέξει (άλλο η δίκλινη εσωτερική και άλλο η σουίτα με θέα τον ωκεανό!)

Ειδήσεις σήμερα:

Εμίρης του Κατάρ - Αλ Θάνι: Η πρώτη επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα και η σημασία της 

Ενδοοικογενειακή βία: 1000 κλήσεις και εκατοντάδες συλλήψεις την τελευταία εβδομάδα

Πρέσβης του Ισραήλ κατά Κασσελάκη με αιχμές για την επίσκεψη μόνο στα παλαιστινιακά εδάφη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)