Κοινωνία

28 Μαΐου 2024 14:52

Εξαφάνιση 8χρονης μαθήτριας σε εκδρομή: Aγωνία για δασκάλους και παιδιά

Συναγερμός σήμανε για την εξαφάνιση μαθήτριας, στην διάρκεια εκδρομής. Το κορίτσι είχε πάει βόλτα με δύο φίλες της, οι οποίες όμως γύρισαν στα άλλα παιδιά, χωρίς εκείνη.

Εξαφάνιση 8χρονης μαθήτριας σε εκδρομή: Aγωνία για δασκάλους και παιδιά
-

Συναγερμός σήμανε επί 3 ώρες στην Αστυνομία την Τρίτη 28.05, μετά από εξαφάνιση 8χρονου κοριτσιού κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στο Πλατανόρεμα Ζαγκλιβερίου του δήμου Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μαθήτρια φοιτά στη Β’ τάξη του 5ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, στην Ανάληψη. Λίγο πριν τις 12:00 και ενώ οι μαθητές απολάμβαναν την εκδρομή τους, έγινε αντιληπτό ότι η μικρή μαθήτρια έλειπε. Είχε διαφύγει της προσοχής των εκπαιδευτικών, μαζί με ακόμα δύο παιδιά και είχαν κινηθεί προς κοντινό δάσος. Τα άλλα δύο παιδιά επέστρεψαν χωρίς τη συμμαθήτριά τους και τότε ξεκίνησαν οι έρευνες, στις οποίες συμμετείχαν εκτός από την Αστυνομία και δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 8χρονης που αγνοούνταν από  σχολική εκδρομή στο Πλατανόρεμα Ζαγκλιβερίου, του δήμου Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη.

Εντέλει η μαθήτρια λίγο μετά τις 14.30 το μεσημέρι εντοπίστηκε σώα από τους διασώστες της ΕΜΑΚ και φέρεται να τους είπε ότι είχε χάσει το δρόμο της επιστροφής.

Ειδήσεις σήμερα

“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: Είμαι ο επόμενος Πρωθυπουργός, ο Τσίπρας “τελείωσε” με την πολιτική

Θεσσαλονίκη: Κοριτσάκι “άρπαξε φωτιά”, ενώ ο πατέρας του έβαζε βενζίνη στο αυτοκίνητο

Μαρούσι: Μαθητές πέταξαν κροτίδες σε σχολική αίθουσα και τραυμάτισαν καθηγήτρια

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)