Υγεία

28 Μαΐου 2024 14:12 Τελευταία ενημέρωση : 29 Μαΐου 2024 09:47

Κομοτηνή: Βρέφος και μητέρα παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο

Σε ποιο σημείο της πόλης συνέβη το ατύχημα. Γιατί το μωρό διακομίστηκε αμέσως σε άλλη πόλη και ποια η εξέλιξη της υγείας του.

Κομοτηνή: Βρέφος και μητέρα παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο
-

Μητέρα με το οκτώ μηνών μωράκι της παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο το μεσημέρι της Τρίτης, έξω από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, που διακόμισε μητέρα και βρέφος στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Εκεί οι γιατροί κρίνοντας πως η κατάσταση της υγείας του βρέφους είναι πολύ σοβαρή, αποφάσισαν πως θα πρέπει να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ενημερωτικής ιστοσελίδας της Θράκης xronos.gr , η παράσυρση συνέβη πίσω από το γήπεδο του Πανθρακικού, όπου βρίσκονται δύο σχολεία ένα δημοτικό σχολείο και ένα νηπιαγωγείο. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα, η μητέρα με το βρέφος αλλά και πολίτες που κάθονταν σε παγκάκι.

Από σύγκρουση των δύο οχημάτων μεταξύ τους φέρεται ότι το ένα όχημα «ανέβηκε» στο πεζοδρόμιο, χτύπησε έναν πυροσβεστικό κρουνό και κατέληξε να προσκρούει σε παγκάκι, στο οποίο εκείνη την ώρα, μεταξύ άλλων πολιτών, καθόταν και η μητέρα με το βρέφος. Οι άλλοι πολίτες δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής ως τραυματίες.

Πέραν του ΕΚΑΒ, στο σημείο κατέφτασαν αμέσως η ΕΛΑΣ και το Πυροσβεστικό Σώμα. Το βρέφος βρίσκεται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών εξετάζεται και όπως είναι λογικό, κλαίει συνεχώς. Η μητέρα είναι σώα.

Βγήκε εκτός κινδύνου

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το βρέφος νοσηλεύεται πλέον εκτός κινδύνου σε θάλαμο της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Το μωρό έχει ένα κάταγμα δεξιάς κνήμης αναμένονται αποτελέσματα εξετάσεων για να διαπιστωθεί αν έχει παρουσιάσει και κάταγμα κλείδας. 

Ειδήσεις σήμερα

Άλιμος: Μηχανή της ΔΙΑΣ παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά γυναίκα

Ενδοοικογενειακή βία - Νίκαια: Ανατροπή στην υπόθεση με το μαχαίρωμα

Τροχαίο δυστύχημα στην Νέα Ερυθραία

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)