Παράξενα

30 Μαΐου 2024 23:47

Καλλιστεία Αργεντινής: 60χρονη κέντρισε τα βλέμματα με τη συμμετοχή της (βίντεο)

Τι σηματοδοτεί η συμμετοχή 60χρονης γυναίκας στα καλλιστεία για τον διαγωνισμό της «Μις Κόσμος».

Καλλιστεία Αργεντινής: 60χρονη κέντρισε τα βλέμματα με τη συμμετοχή της (βίντεο)
-

Το όνειρο της να λάβει μέρος στα καλλιστεία έκανε πραγματικότητα μία 60χρονη από την Αργεντινή, η οποία έχει στόχο να συμμετάσχει στα καλλιστεία για την Μις Κόσμος.

Η Αλεχάνδρα – Μαρίζα Ροντρίγκεζ είναι νομική σύμβουλος νοσοκομείου στο Μπουένος Άιρες δεν κατάφερε να αναδειχθεί «Μις Αργεντινή», όμως κέρδισε τον τίτλο της κατηγορίας «καλύτερο πρόσωπο».

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους την ακολούθησαν κι ένιωσαν έμπνευση από την επιτυχία της συμμετοχής της στα καλλιστεία.

Η συμμετοχή της, άλλωστε, που σήμανε την άρση του ηλικιακού ορίου για τον διεθνή διαγωνισμού της «Μις Κόσμος», προσέλκυσε το παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Η ίδια άλλωστε, έγινε γνωστή, δίνοντας συμβουλές ενυδάτωσης του προσώπου, δίνοντας η ίδια με το δικό της πρόσωπο το καλύτερο παράδειγμα.

Όταν εμφανίστηκε με μαγιό αποθεώθηκε από το κοινό, που ζητωκραύγαζε.

Είναι η πρώτη φορά στην 73χρονη Ιστορία του θεσμού της «Μις Κόσμος» που ανακοινώνεται ότι, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι γυναίκες από 18 ετών και πάνω.

Ο διαγωνισμός ομορφιάς για την «Μις Κόσμος» έχει επηρεαστεί κατά περιόδους από τα φεμινιστικά κινήματα, όπως το κάψιμο των σουτιέν το 1968 στην Αμερική, τις κριτικές στο πλαίσιο του #MeToo, ότι ο διαγωνισμός αφορά σε νεαρές και ανύπαντρες γυναίκες και την εξαίρεση των παντρεμένων, των εγκύων, των ομοφυλόφιλων και των διεμφυλικών γυναικών.

Οι διοργανωτές χαλάρωσαν τα ενδυματολογικά όρια, επιτρέποντας σε συμμετέχουσες από το Μπαχρέιν ή το Πακιστάν να συμμετάσχουν με τα μπουρκινι του, τα ολόσωμα μαγιό τους και τώρα άνοιξαν και τα ηλικιακά όρια, επιτρέποντας τη συμμετοχή όλων των ενήλικων γυναικών χωρίς «ταβάνι».

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακός: Ο μικρός Γιάννης, ο Αντετοκούνμπο και οι επώνυμοι που βρέθηκαν στις κερκίδες του τελικού (βίντεο)

Λαμία: Αστυνομικός έδειρε την σύζυγό του και τον εραστή της

Θεσσαλονίκη: “Πυροβόλησα την μητέρα μου για να την “λυτρώσω” από τα ψυχολογικά της προβλήματα”

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)