Πολιτική

28 Μαΐου 2024 14:25 Τελευταία ενημέρωση : 28 Μαΐου 2024 14:39

Ρόδος - Ανδρουλάκης για διαρροή mail: Το πρόστιμο να αφαιρεθεί από την επιχορήγηση της ΝΔ (εικόνες)

Περιοδεία στην πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων κάνει την Τρίτη ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, ο οποίος επισκέφθηκε, μεταξύ άλλων, το Νοσοκομείο "Ανδρέας Παπανδρέου".

Ρόδος - Ανδρουλάκης για διαρροή mail: Το πρόστιμο να αφαιρεθεί από την επιχορήγηση της ΝΔ (εικόνες)
-

Στη Ρόδο περιοδεύει από το πρωί της Τρίτης 28.05 ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. Σε δηλώσεις του από την αγορά, σχολίασε δηκτικά τις τελευταίες εξελίξεις στο σκάνδαλο της διαρροής προσωπικών δεδομένων εκλογέων του εξωτερικού:

«Το σκάνδαλο με τα e-mail που πήρε παράνομα η κ. Ασημακοπούλου από στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, οδήγησε την Ανεξάρτητη Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα να επιβάλει πρόστιμο 400.000 ευρώ στο Υπουργείο Εσωτερικών. Το πρόστιμο για τη διαφθορά της Νέας Δημοκρατίας δεν θα το πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος. Πρέπει αυτά τα χρήματα να παρακρατηθούν από την κρατική επιχορήγηση, την οποία εισπράττει η Νέα Δημοκρατία. Επίσης, είναι εκτεθειμένη η υπουργός, κ. Κεραμέως. Όποιος διαβάσει προσεκτικά την απόφαση της Ανεξάρτητης Αρχής, η κα. Κεραμέως οφείλει να παραιτηθεί άμεσα. Για άλλη μία φορά, η Νέα Δημοκρατία εκθέτει πανευρωπαϊκά τη χώρα μας» επισήμανε ο κ. Ανδρουλάκης.

Το πρωί ο κ. Ανδρουλάκης βρέθηκε σε ζυθοποιία και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, η οποία δραστηριοποιείται επιχειρηματικά από το 1966. Στη συνέχεια ο κ. Ανδρουλάκης επισκέφθηκε το νοσοκομείο Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου» και συζήτησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν.

«Και εδώ συναντήσαμε τα ίδια προβλήματα όπως σε όλα τα μεγάλα νησιά της χώρας που είναι τουριστικοί προορισμοί. Άλλες οι ανάγκες τον χειμώνα, άλλες το καλοκαίρι. Ο διοικητής με ενημέρωσε ότι έχουν ενταχθεί κάποια στεγαστικά θέματα στο Ταμείο Ανάκαμψης. Είναι καλό. Όμως, η ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας από το Ταμείο Ανάκαμψης θα έπρεπε να ήταν κεντρική πολιτική επιλογή» σημείωσε, και επανέλαβε ότι «είναι ντροπιαστικό εν έτει 2024 για μια χώρα που θέλει να είναι στον σκληρό πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι πολίτες να πληρώνουν τις δεύτερες υψηλότερες δαπάνες υγείας».

Ανδρουλάκης - Ρόδος

Ανδρουλάκης - Ρόδος

Ανδρουλάκης - Ρόδος

Σε δήλωση του Κυριάκου Βελόπουλου, το μεσημέρι της Τρίτης, αναφέρεται «Για την υπόθεση του Υπουργείου Εσωτερικών και της νοθείας, δεν φτάνει που νοθεύουν τις εκλογές στη ΝΔ, δεν φτάνει που δεν αφήνουν να ελέγξουμε το λογισμικό στη ΝΔ, δεν φτάνει που αράδιασαν τόσα ψέμματα στη ΝΔ, τώρα το πρόστιμο το φορτώνουν στον Ελληνικό λαό. Φτάνει η κοροϊδία. Φτάνει η ληστεία των Ελλήνων. Παραίτηση όλων των εμπλεκομένων υπουργών και τα πρόστιμα από την τσέπη τους να τα πληρώσουν, οι νοθευτές της Δημοκρατίας».


Ειδήσεις σήμερα

Άλιμος: Μηχανή της ΔΙΑΣ παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά γυναίκα

Ενδοοικογενειακή βία - Νίκαια: Ανατροπή στην υπόθεση με το μαχαίρωμα

Τροχαίο δυστύχημα στην Νέα Ερυθραία

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)