Παράξενα

28 Μαΐου 2024 11:22

Θεσσαλονίκη: Με σκούπα “διώχνει” τους διαρρήκτες που μπήκαν σπίτι του (βίντεο)

Στο βίντεο φαίνεται η αντίδραση του ιδιοκτήτη που επέστρεψε στο σπίτι του και αντιλήφθηκε ότι μέσα βρίσκονταν διαρρήκτες.

Θεσσαλονίκη: Με σκούπα “διώχνει” τους διαρρήκτες που μπήκαν σπίτι του  (βίντεο)
-

Θύμα διάρρηξης έπεσε άνδρας στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, ο οποίος προσπάθησε να απομακρύνει τους δράστες από το σπίτι του με μια σκούπα στο χέρι. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ιδιοκτήτης επέστρεψε στη μονοκατοικία του και αντιλήφθηκε ότι μέσα βρίσκονταν διαρρήκτες. Στο βίντεο με εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, βλέπουμε όλα όσα έγιναν τα επόμενα δευτερόλεπτα.

Ο ιδιοκτήτης πήρε μια σκούπα και άρχισε να χτυπά το παράθυρο και την πόρτα για να φύγουν. Λίγο μετά, οι τρεις διαρρήκτες βγαίνουν ο ένας μετά τον άλλον από το παράθυρο.

Όλοι τους φορούσαν κουκούλες για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά τους. Ευτυχώς οι δράστες δεν σταμάτησαν για να επιτεθούν στον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Όπως φαίνεται στο βίντεο, παρέμεινε στην άκρη και τους έβλεπε να πηδούν από το παράθυρο και να τρέχουν για να απομακρυνθούν.

Ειδήσεις σήμερα

Άλιμος: Μηχανή της ΔΙΑΣ παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά γυναίκα

Ενδοοικογενειακή βία - Νίκαια: Ανατροπή στην υπόθεση με το μαχαίρωμα

Τροχαίο δυστύχημα στην Νέα Ερυθραία

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)