Κοινωνία

27 Μαΐου 2024 15:59 Τελευταία ενημέρωση : 27 Μαΐου 2024 16:08

Παναθηναϊκός - Αττική Οδός: Κλειστό το ρεύμα προς Ελευσίνα

Με ανακοίνωσή της η Αττική οδός ενημερώνει ότι λόγω διέλευσης της αποστολής του Παναθηναϊκού, θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Παναθηναϊκός - Αττική Οδός: Κλειστό το ρεύμα προς Ελευσίνα
-

Κλείνει εκτάκτως το ρεύμα της Αττικής Οδού από Αεροδρόμιο προς Ελευσίνα λόγω της διέλευσης της αποστολής του Παναθηναϊκού και μεγάλου όγκου φιλάθλων.

"Για κάθε εξέλιξη παρακαλούμε να ενημερώνεστε από το site της Αττικής Οδού καθώς και τον επίσημο λογαριασμό το Twitter (Χ)", αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.

"Λαοθάλασσα" για την υποδοχή του επτάστερου

Βίντεο κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και δείχνουν την κοσμοσυρροή στην Αττική Οδό όσο και στο ΟΑΚΑ για την υποδοχή της αποστολής του Παναθηναϊκού μετά την κατάκτηση της 7ης στην ιστορία του συλλόγου ευρωλίγκας.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε λίγο μετά τις 14:30 στην Αθήνα και η κούπα της 7ης Ευρωλίγκας, «προσγειώθηκε» στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η αποστολή των παικτών του Παναθηναϊκού, η οποία αναχώρησε σήμερα το πρωί από το Βερολίνο με προορισμό την Ελλάδα, επέστρεψε μέσα σε πανηγυρικό κλίμα. 

Παναθηναϊκός - Υποδοχή - Αεροδρόμιο

Εκεί τους περίμεναν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, καθώς είχαν συγκεντρωθεί πολύ νωρίτερα για την υποδοχή του "επτάστερου" με το πολυπόθητο τρόπαιο.

Η αποστολή του πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκού AKTOR θα εξέλθει από την Πύλη 7 (Cargo) του αεροδρομίου και ακολούθως θα μεταβεί στο Parking 5 του ΟΑΚΑ με ανοιχτό λεωφορείο για να γιορτάσει μαζί με τους φιλάθλους της την κατάκτηση του έβδομου ευρωπαϊκού της τίτλου.


Ξέφρενο το κλίμα και στο ΟΑΚΑ με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να περιμένουν με αγωνία στον "τελικό προορισμό" του τροπαίου.

Παναθηναϊκός - Άφιξη - Κόσμος - ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός - Άφιξη - Κόσμος - ΟΑΚΑ

Ειδήσεις σήμερα: 

F-35: Οι κρυφές προσπάθειες της Τουρκίας για “επιστροφή” στο πρόγραμμα, το lobbying επί πληρωμή και η... εγγονή του Μπάιντεν

Μητσοτάκης προς Βόρεια Μακεδονία: Ο λαϊκισμός δεν είναι η απάντηση στα προβλήματα

Πιτ μπουλ επιτέθηκε σε γυναίκα και σκότωσε το σκυλί της


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)