Αθλητικά

27 Μαΐου 2024 13:15 Τελευταία ενημέρωση : 27 Μαΐου 2024 14:28

Παναθηναϊκός: “Βουντού βουντού” τραγούδησε ο πιλότος της “πράσινης πτήσης” (βίντεο)

Οι πρωταθλητές Ευρώπης επιβιβάστηκαν στην πτήση της επιστροφής από τη γερμανική πρωτεύουσα το πρωί της Δευτέρας.

Παναθηναϊκός: “Βουντού βουντού” τραγούδησε ο πιλότος της “πράσινης πτήσης” (βίντεο)
-

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το 7ο Ευρωπαϊκό τρόπαιο επικρατώντας της Ρεάλ Μαδρίτης με 95-80 στον τελικό του Final 4 στο Βερολίνο.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης επιβιβάστηκαν στην πτήση της επιστροφής από τη γερμανική πρωτεύουσα το πρωί της Δευτέρας.

Όπως ήταν φυσικό, το κλίμα ήταν πανηγυρικό, με τον πιλότο της πτήσης να ζητά το γνωστό σύνθημα «βουντού βουντού και πράσινη μαγεία» προκειμένου να ζεσταθούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού που σιγά σιγά παίρνουν θέση στο «Ελ. Βενιζέλος» περιμένοντας τους θριαμβευτές και την κούπα της Euroleague στην Αθήνα.


«Την Τετάρτη ήμασταν συγκρατημένοι στο ταξίδι της επιστροφής. Είχα ευχηθεί την Κυριακή να πάρουμε το κύπελλο όπως και έγινε. Πάμε να ζεστάνουμε τους φιλάθλους για την υποδοχή με ένα “βουντού-βουντού”», είπε ο πιλότος της πράσινης πτήσης όπως φαίνεται στο βίντεο που αναρτήθηκε από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Η επιστροφή

Στις 11:00 ώρα Ελλάδας αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού από το Βερολίνο και θα αφιχθεί στην Αθήνα, στις 13:30 το μεσημέρι. Οι «πράσινοι» θα βγουν από την πύλη 7 του αεροδρομίου της Αθήνας. Το τσάρτερ ήταν προγραμματισμένο ν’ αναχωρήσει στις 10:00 το πρωί.

Αν και υπήρχαν σκέψεις να μετατεθεί για αργότερα η αναχώρηση, ώστε να έχουν χρόνο να ξεκουραστούν οι Πρωταθλητές Ευρώπης, αφού η νύχτα θα ήταν μεγάλη, με τα επινίκια για την κατάκτηση του 7ου τίτλου Euroleague στην Ιστορία του συλλόγου, 13 χρόνια μετά το τελευταίο, στην ΚΑΕ αποφάσισαν να μην προβούν σε αλλαγή της ώρας αναχώρησης.

Ειδήσεις σήμερα: 

Παπούα Νέα Γουινέα - Φονική κατολίσθηση: Χιλιάδες άνθρωποι θάφτηκαν ζωντανοί

Παναθηναϊκός: Το πάρτι στο ξενοδοχείο, οι άρσεις του Γιαννακόπουλου και ο “μεθυσμένος” Λεσόρ

Αχαΐα: Μπήκε σε εκκλησία και τα έσπασε όλα, επειδή του ξύπνησαν το μωρό

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)