Αθλητικά

27 Μαΐου 2024 14:43 Τελευταία ενημέρωση : 27 Μαΐου 2024 17:18

Euroleague - Παναθηναϊκός: Υποδοχή ηρώων για τον “επτάστερο” (βίντεο)

"Φρενίτιδα" από τους φιλάθλους του Πανθηναϊκού μετά την κατάκτηση της Euroleague και την προσθήκη του... 7ου αστεριού. Πλήθος κόσμου στο αεροδρόμιο για την υποδοχή των πρωταθλητών ευρώπης.

Euroleague - Παναθηναϊκός: Υποδοχή ηρώων για τον “επτάστερο” (βίντεο)
-

Στο ΟΑΚΑ, έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας, η αποστολή του Παναθηναϊκού, περνώντας μέσα από πλήθος οπαδών που κατέκλυσαν τον Διεθνή αερολιμένα Αθηνών, την Αττική Οδό αλλά και το Ολυμπιακό Στάδιο για να υποδεχθούν την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, που από το βράδυ της Κυριακής, έχει ένα ακόμη αστέρι της Euroleague "ραμμένο στη φανέλα".

Ο Παναθηναϊκός έφτασε λίγο μετά τις 14:30 στην Αθήνα και η κούπα της 7ης Ευρωλίγκας, «προσγειώθηκε» στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η αποστολή των παικτών του Παναθηναϊκού, η οποία αναχώρησε σήμερα το πρωί από το Βερολίνο με προορισμό την Ελλάδα, επέστρεψε μέσα σε πανηγυρικό κλίμα. 

Παναθηναϊκός - Υποδοχή - Αεροδρόμιο

Εκεί τους περίμεναν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, καθώς είχαν συγκεντρωθεί πολύ νωρίτερα για την υποδοχή του "επτάστερου" με το πολυπόθητο τρόπαιο.

Η αποστολή του πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκού AKTOR θα εξέλθει από την Πύλη 7 (Cargo) του αεροδρομίου και ακολούθως θα μεταβεί στο Parking 5 του ΟΑΚΑ με ανοιχτό λεωφορείο για να γιορτάσει μαζί με τους φιλάθλους της την κατάκτηση του έβδομου ευρωπαϊκού της τίτλου.


Ξέφρενο το κλίμα και στο ΟΑΚΑ με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να περιμένουν με αγωνία στον "τελικό προορισμό" του τροπαίου.\

Παναθηναϊκός - Άφιξη - Κόσμος - ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός - Άφιξη - Κόσμος - ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός - Άφιξη - Κόσμος - ΟΑΚΑ

Οι πανηγυρισμοί από το... ράψιμο του έβδομου αστεριού στην φανέλα του Παναθηναϊκού έχουν αρχίσει από την γερμανική πρωτεύουσα, εκεί όπου το βράδυ της Κυριακής, 26/5, οι «πράσινοι» επέστρεψαν στην κορυφή της Euroleague μετά από 13 χρόνια και θα κορυφωθούν επί αθηναϊκού εδάφους.

@leonidaspaf1986 #panatha?? #paobcgr?? #euroleague #basketball #dpg #panathinaikosbc #gate13?? #sloukas #fyp #foryoupage ? πρωτότυπος ήχος - Leonidas ??????

Παναθηναϊκός - Υποδοχή - Αεροδρόμιο

Live εικόνα

Η μεγάλη "πράσινη" πομπή προς το ΟΑΚΑ, προκάλεσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις καθώς από τον συνωστισμό στην Αττική Οδό καθώς λαοθάλασσα οπωδών, ακολουθεί την αποστολή. Η Αττική Οδός εξέδωσε ανακοίνωση καθώς είναι κλειστό το ρεύμα προς Ελευσίνα.

Αττική Οδός - ουρά - κίνηση

Ολονύκτιοι πανηγυρισμοί

«Πλημμύρισαν οι δρόμοι της Αθήνας με φίλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι για δεύτερο συνεχόμενο βράδυ γιορτάζουν την κατάκτηση τροπαίου. Αυτήν τη φορά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο μπάσκετ.

Στην Ομόνοια εκατοντάδες κόσμου βγήκαν στους δρόμους, μετά τη σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Παναθηναϊκός - Euroleague - πανηγυρισμοί

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το έβδομο τρόπαιο στην Ιστορία του και οι φίλοι του πριν από την επιστροφή της ομάδας τους από τον τελικό της Euroleague στο Βερολίνο έκλεισαν τη λεωφόρο Αλεξάνδρας και γιορτάζουν και απόψε έξω από το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» την «κούπα» της Ευρώπης, μία ημέρα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Παναθηναϊκός - Euroleague - πανηγυρισμοί

«Βουντού βουντού» τραγούδησε ο πιλότος που φέρνει την αποστολή στην Αθήνα

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού πανηγύρισαν ξέφρενα όλη την νύχτα την μεγάλη κατάκτηση του "τρυφιλλιού" και ακόμη και ο πιλότος της πτήσης των πρωταθλητών ευρώπης, να δίνει πρώτος το σύνθημα με το... "Βουντού Βουντού". 

Μετά το σύνθημα του πιλότου όλοι οι επιβάτες άρχισαν να φωνάζουν το «βουντού-βουντού» ενώ λίγο αργότερα από τα μεγάφωνα του αεροπλάνου ακούστηκε ο ύμνος του Παναθηναϊκού.

Ειδήσεις σήμερα: 

Παπούα Νέα Γουινέα - Φονική κατολίσθηση: Χιλιάδες άνθρωποι θάφτηκαν ζωντανοί

Παναθηναϊκός: Το πάρτι στο ξενοδοχείο, οι άρσεις του Γιαννακόπουλου και ο “μεθυσμένος” Λεσόρ

Αχαΐα: Μπήκε σε εκκλησία και τα έσπασε όλα, επειδή του ξύπνησαν το μωρό

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)