Υγεία

25 Μαΐου 2024 18:12 Τελευταία ενημέρωση : 25 Μαΐου 2024 20:21

Μανώλης Μαυρομμάτης: Πέθανε από ανακοπή η σύζυγος του αθλητικογράφου

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του Μανώλη Μαυρομάττη. Πώς είχε ξεσπάσει η φωτιά στο σπίτι τους στο Κολωνάκι

Μανώλης Μαυρομμάτης: Πέθανε από ανακοπή η σύζυγος του αθλητικογράφου
-

Έφυγε από την ζωή η σύζυγος του αθλητικογράφου, Μανώλη Μαυρομάττη από ανακοπή στις 7:30 το πρωί του Σαββάτου. έπειτα από μήνες "μάχης" στην ΜΕΘ του "Γεννηματάς"/

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα και ο Μανώλης Μαυρομμάτης βγήκε από την εντατική και πλέον έχει μεταφερθεί σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Πώς ξέσπασε η φωτιά

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγος του απεγκλωβίστηκαν από το φλεγόμενο διαμέρισμα τους, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, τα ξημερώματα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.

Ειδικότερα, η φωτιά εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου του ζεύγους, στην οδό Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι. Με το που έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά, στο σημείο κλήθηκαν και επενέβησαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το ζεύγος, το οποίο εκείνη την ώρα κοιμόταν.

Ταχύτατη ήταν και η αντίδραση του ΕΚΑΒ, καθώς μέσα σε λίγα λεπτά έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε το ζεύγος Μαυρομμάτη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς". Όπως φαίνεται, είχαν εισπνεύσει μεγάλη ποσότητα καπνού και είχαν συμπτώματα δύσπνοιας.

Ειδησεις σήμερα:

Πυροσβέστης συνελήφθη και κατηγορείται ότι προκάλεσε φονικές πυρκαγιές

ΔΟΥ Χαλκίδας: Δύο προφυλακίσεις και νέες διώξεις σε επιχειρηματίες για δωροδοκία

Βραζιλία: Ανήλικος σκότωσε τους θετούς του γονείς

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)