Παράξενα

24 Μαΐου 2024 11:58

Θεσσαλονίκη: Με ρευματοκλοπή ηλεκτροδοτείτο… ολόκληρο σούπερ μάρκετ

Έκπληκτοι οι υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ στην συμπρωτεύουσα διαπίστωσαν την κλοπή η οποία τελείτο στο κατάστημα. Ποιο πρόσωπο έφερε την ευθύνη και συνελήφθη.

Θεσσαλονίκη: Με ρευματοκλοπή ηλεκτροδοτείτο… ολόκληρο σούπερ μάρκετ
-

Αστυνομικοί διάφορων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κατά το τελευταίο 24ωρο, προχώρησαν σε συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, σύμφωνα με ανακοινώσεις της Αστυνομίας.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα της πόλης typosthes.gr , χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 53χρονου από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, έπειτα από έλεγχο τον οποίο διενήργησαν υπάλληλοι της ΔΕΔΔΗΕ σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Κορδελιού, στο οποίο ο άνδρας αυτός εργαζόταν ως υπεύθυνος.

Κατά τον έλεγχο προέκυψε ότι το κατάστημα ηλεκτροδοτείτο μέσω… ρευματοκλοπής, την οποία ο υπάλληλος διοργάνωνε και διέπραττε προσωπικά, ενώ άγνωστο παραμένει μέχρι και τώρα, το αν κι άλλα πρόσωπα μέσα από το μαγαζί συνεργάζονταν μαζί του ή ακόμη και το αν γνώριζαν για την κλοπή.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι μεγάλο ποσοστό της καταγεγραμμένης ρευματοκλοπής η οποία διαπράττεται στην Ελλάδα, διαπράττεται υπέρ επιχειρήσεων.

Ειδήσεις σήμερα: 

ΔΟΥ Χαλκίδας - Θύμα του κυκλώματος: Δρούσαν σαν μαφία (βίντεο)

Γάζα: Βομβαρδισμοί και οδομαχίες στον θύλακα - Αίτημα να κηρυχθεί κατάπαυση του πυρός στη Χάγη

Πατήσια: Μπούκαραν με αυτοκίνητο σε εταιρεία και πήραν το χρηματοκιβώτιο

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)